Açıklama
  • Kendim için yazdığım bir yazılımı sizler ile paylaşmak istiyorum. Mantık şudur arkadaşlar ;
  • İnstagram'da #TakipEdeniTakipEderim - #Takip Et - #Takipleselim gibi hastag ile resim paylaşan kişileri listeleyip takip etmenizi sağlar. Bugün kullanıp test ettim ve bir kaç saat'te 200 kişi geri takip etti.
  • Sistem hiç bir şekilde şifre istemez. instagram.com 'dan oturum açtıktan sonra backlinkxml.com/instagram/ sayfasına girip takibe başlayabilirsiniz.

Uyarılar
  • İnstagram 1 saatte en fazla 200 kişi takip etmenize izin veriyor
  • İnstagram 1 günden en fazla 1000 kişi takip etmenize izin veriyor

Hatalar
  • İnsanlar resim paylaşırken birden fazla hastag kullandığı için bir kişi birden fazla gözükebiliyor.
  • Sistem anlık çalışmadığı için insanların geri takip etmesi hemen başlamıyor. İnsanları sizi geri takip etmesi 12 saati bulabiliyor. (Bu sorun instagram'ın verileri geç sunmasından kaynaklı)
  • Belli bir takipten sonra instagram otomatik engelliyor. Sayfayı yenilemek gerekiyor.

Yakında
  • @Cankat nicki arkadaşımız yakında sistemin masaüstü programını yapacaktır. Manuel yaptığınız işi otomatik yapacaktır.
  • Şuan için bir sayfada 20 kişi listeletebiliyoruz, yakında bir sayfada 200 kişiye kadar listeleme olacak.
  • Direk sayfa içinde (popup açmadan) takip etme. (Bu biraz zor gibi, uğraşıyorum)

Öneri
  • İnstagramı fazla kullanmadığım için pek popüler kelimeleri bilmiyorum, daha popüler takip kelimeleri varsa sisteme eklerim.
  • İstediğiniz ek özellik varsa eklerim. (Örneğin son paylaştığı resmi beğenme gibi)

Güncelleme 07-08-2014
  • Yabancı tag'larda sayfayı kapatmadan 20'den fazla kişi gösterme aktif edildi. Örnek