Konu
Bedeva 100% Gerçek Takipçi Kazanma Fırsatı
07-08-2014, 00:15:55
ErkanAranci
Açıklama
Kendim için yazdığım bir yazılımı sizler ile paylaşmak istiyorum. Mantık şudur arkadaşlar ;
İnstagram'da
#TakipEdeniTakipEderim
-
#Takip Et
-
#Takipleselim
gibi hastag ile resim paylaşan kişileri listeleyip takip etmenizi sağlar. Bugün kullanıp test ettim ve bir kaç saat'te 200 kişi geri takip etti.
Sistem hiç bir şekilde şifre istemez.
instagram.com
'dan oturum açtıktan sonra
backlinkxml.com/instagram/
sayfasına girip takibe başlayabilirsiniz.
Uyarılar
İnstagram 1 saatte en fazla 200 kişi takip etmenize izin veriyor
İnstagram 1 günden en fazla 1000 kişi takip etmenize izin veriyor
Hatalar
İnsanlar resim paylaşırken birden fazla hastag kullandığı için bir kişi birden fazla gözükebiliyor.
Sistem anlık çalışmadığı için insanların geri takip etmesi hemen başlamıyor. İnsanları sizi geri takip etmesi 12 saati bulabiliyor. (Bu sorun instagram'ın verileri geç sunmasından kaynaklı)
Belli bir takipten sonra instagram otomatik engelliyor. Sayfayı yenilemek gerekiyor.
Yakında
@Cankat nicki arkadaşımız yakında sistemin masaüstü programını yapacaktır. Manuel yaptığınız işi otomatik yapacaktır.
Şuan için bir sayfada 20 kişi listeletebiliyoruz, yakında bir sayfada 200 kişiye kadar listeleme olacak.
Direk sayfa içinde (popup açmadan) takip etme. (Bu biraz zor gibi, uğraşıyorum)
Öneri
İnstagramı fazla kullanmadığım için pek popüler kelimeleri bilmiyorum, daha popüler takip kelimeleri varsa sisteme eklerim.
İstediğiniz ek özellik varsa eklerim. (Örneğin son paylaştığı resmi beğenme gibi)
Güncelleme 07-08-2014
Yabancı tag'larda sayfayı kapatmadan 20'den fazla kişi gösterme aktif edildi.
Örnek
Hemen Kullanmaya Başla