dkavcioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben freelance yazılımcı olarak calışıyorum + yan gelir olarakda sitelerden gelir sağlıyorum kendimi geçindirecek kadar gelir sahibi oluyorum ama hiç bir zaman sadece sitelere güvenip iş yapmam çünkü hep risk var
Dediğiniz gibi ek gelir olarak görenler çok daha fazla. Sanırım böyle bir şeyin çok fazla güvencesi yok.

Anatolyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her işte olduğu gibi bu işinde riskleri var kimisi çok kazanıyor kimisi az ama bu çorbadan herkes içiyor buda biraz sizin çabanıza bağlı
Hocam geçim kaynağı olarak gördüğümüz bir site için zaten yeterince çaba gösteririz. Herkes çorbadan içiyor dediğiniz gibi ama durumlar farklı. Birileri yemeğin üzerine ara öğün olarak içiyor. Bense onu ana öğün olarak tüketmekten bahsediyorum. Bir gün o çorba bizi doyurmayabilirse diye korkuyorum.

iCon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle böyle düşünüyorum, çünkü her şey bir algoritmaya bakıyor. Tamam bazen değişse bile üstesinden gelebiliyorsun-geliniyor ama kesinlikle düşmez kalır diyemiyoruz. (Marka siteler hariç.) Asıl sorunda zaten üstesinden gelemediğimiz algoritmalar...

Ama şöyle bir şey var önceki yorumlarda okuduğum farklı sitelerle az ama toplamda yüksek kazanç edebileceğin farklı sektörler. Bende böyle yapıyorum genelde ve şuana kadar çok şükür 1 sitem hariç diğerlerinden algoritma değişikliğinden etkilenen olmadı...
Birden fazla site açıp toplam gelir elde etmek mantıklı ama ilgilenmesi çok zor olur. Bu iş hayalimken bir günde 5 siteyle ilgilenirsem keşke bu işe girişmeseydim demeye başlarım hocam.