Merhaba; - Eğer +18 içerikler paylaşan bir Facebook sayfanız varsa,
- Yüksek takipçi sayılı fake (sahte) bayan hesabınız varsa,
- Facebook ile alakam yok fakat yine de para kazanmak istiyorum diyorsanız;
size bir iş teklifimiz var. Tamamen performansa bağlı olarak para kazanabileceğiniz sistemde tek yapmanız gereken şey paylaşım yapmak. İster günde 1 defa paylaşım yapın, isterseniz 10 defa. Bu tamamen size kalmış birşey. Fakat tabiki ne kadar çok paylaşım yaparsanız elinize geçecek para miktarı da o derece de artacaktır.
Sistemimizin ana çıkış noktasını yapacağınız paylaşımlar ve ikna kabiliyetiniz oluşturacaktır. Size vereceğimiz bir telefon numarasının aranmasını sağlayarak dakika başı ücret kazanacaksınız ve kazandığınız miktarı kullanıcıya özel panelimizden takip edebileceksiniz.
Hesabınızda biriken paraların ödemesi Salı günü yapılmaktadır. Sistemdeki bir kullanıcımızın şu anki mevcut kazancını da paylaşayım:

Görüldüğü gibi üyemiz sisteme yaklaşık 1 hafta önce kayıt oldu , 3 günlük bayram tatilinde ise hiç online olmamasına rağmen hesabında 26 TL birikmiş durumda.
Sistemin püf noktalarını ve size tavsiyelerimizi anlaşma sağlandıktan sonra detaylı olarak anlatacağız. Lütfen PM yoluyla ulaşınız ve PM gönderirken söz konusu Facebook sayfanızın veya profilinizin linkini de gönderiniz.
Arkadaşlar konuyu kısaca anlattım fakat belirtmek istiyorum ki söz konusu işte +18 içerikli paylaşımlar yapılacağından +18 sayfa sahiplerinin veya yüksek takipçi sayılı fake hesap sahiplerinin ilgilenmesini tavsiye ediyorum.Çünkü dediğim gibi bu içerikleri normal bir edebiyat veya komedi sayfasında paylaşımı hoş olmaz.
Not: PM ile iletişim zor olacağından isteyen arkadaşlar bu Facebook hesabı ile de iletişime geçebilirler :
https://www.facebook.com/profile.php...948940&fref=ts