Sukru1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@maxad kullanıcısı eğer insanların sorularını cevaplamayacaksa niye r10 hesap açmış şirket ismiyle iş partnerliği ortağı googleda açık insanların merak ettiği tbm 0.1 tl siz bunu ne kadar yükseltiyorsunuz Adsense olan bir siteyle sizinle çalışan bir sitenin kazanç tablolarını karşılaştırın benim düşüncem tipik türkiye komisyoncusu google politikalarına uygun olcak diyorsunuz öyle bir site zaten adsense kullanır adsense zaten ayrı komisyoncu reklam verenle aramızdaki bariyerde yarın öbürgün google politikasına ters içerik yakaladım deyip banlamıyacağınız ne malum açıkça kanıtlarla anlatın lütfen
koskoca adsense partnerini google komisyoncusu şeklinde tanımlamak çok yanlış. adsense partneri olan firmalar hakkında bilgi sahibi olmadığınızı varsayıyorum bu cümleniz sebebiyle. Öncelikle maxad ile çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim, maxad TBM 0,1'inizi artırmaz. Google ne veriyorsa o dur. Farklı bir şey yok adsense'den. Maxad ile ayrıca reklam gösteriminiz için de para kazanırsınız. Sadece tıklama değil. Ciddi rakamlarla bir süredir kullanan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Evet maxad'ın google reklamları adsense'in ki kadar çok kazandırmıyor. Çünkü maxadın google reklamlarında adsense'in tüm reklamları çıkmıyor. Bazı özel reklamlarda çıkıyor. Bu da haliyle tıklama oranını düşürüyor. Fakat şöyle birşey de var. Ben adsense'de 0,40 TL / tbm alırken, maxad ile 0,78 TL / tbm ortalaması alıyorum. Çünkü özel reklamların tbm'si daha yüksek. Fakat tıklama sayısı düşük. Bu sebeple maxad ile adsense'i bir arada kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca maxad'ın google reklamları kesinlikle adsense sahibi olamayanlar için ilaçtır.