BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim konuda çakma diyorlardi seninkilirede derler , çok bilen varya burada

Hayirli satışlar
derler.. derler..

Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banada saat hakkinda bilgi verebilirmisiniz, orjinalliginden nasil emin oluruz?

Son fiyatida eklemeyi unutmayin
Ysm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı pm alabilir miyim.
CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saatin faturası, belgesi vs'si var mı? Son oluru ve detaylarıyla birlikte pm lütfen.
tsenol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bu saatin ben de orjinal olmadığına inanıyorum. Orjinal olduğunu (fatura vs) ispatlayabilirseniz hemen almak isterim.

Teşekkürler
Tutku
Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banada saat hakkinda bilgi verebilirmisiniz, orjinalliginden nasil emin oluruz?

Son fiyatida eklemeyi unutmayin
Ysm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı pm alabilir miyim.
CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saatin faturası, belgesi vs'si var mı? Son oluru ve detaylarıyla birlikte pm lütfen.
tsenol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bu saatin ben de orjinal olmadığına inanıyorum. Orjinal olduğunu (fatura vs) ispatlayabilirseniz hemen almak isterim.

Teşekkürler
Tutku
HappyDerya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Burbery Classic'i daha önce şu şekilde almıştım : http://images.hepsiburada.net/assets...ik_2396933.jpg

Sizdeki kutunun farklı olmasının sebebi nedir ? Bilmediğim için soruyorum Fatura vs varmı ?

Arkadaşlar Merhaba,

Ben de buradaki bir çok kişi gibi bir webmaster 'ım. Ürünler hakkında çok detaylı bir bilgim şu anlık. İnternetten araştırmalar yapıyor: özelliklerine vs. bakıyorum, bu işlerle yakından ilgilenen arkadaşlarımla görüşüyorum genel bilgi amaçlı, şu aralar son kullanıcıya yönelik ek gelir amaçlı ufak tefek ticari faaliyetler hazırlığı yapmaktayım.

Ürünlerin hiç birisinin faturası yoktur, yukarıda belirttiğim gibi görevli bir arkadaş getirdi bunları: parfümlerin hiç birisinin jelatini dahi açılmamıştır, saat incelenebilmesi gerektiği için doğal olarak kutunun içindeydi.

Üstelik fotoğraflarda gördüğünüz gibi hepsinin üzerinden DuttyFree etiketi mevcut. Ayrıca ürünün benzer modellerinin replika olan fiyatlarını ise buradan inceleyebilirsiniz. Gün içerisinde saati, saat işi ile ilgilenen bir arkadaşıma göstereceğim.

Ciddi düşünen arkadaşların iletişime geçmesini rica ediyorum, ticaret sonuçta: buradan herkese ortak belirtebileceğim 10 TL değerinde bir indirim olabilir, zaten fiyatları görüyorsunuz arkadaşlar.. Hiç olmazsa kendim yedek 2. yedek saat olarak kullanırım

İlgililere teşekkürler, konu kaldığı yerden devam ediyor..

_

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:57:33 -->-> Daha önceki mesaj 11:50:48 --

Önemli not: şu andan itibaren, baltalamak amaçlı ya da öyle hissettiren farklı türde mesajlar gelirse ceza almaları için ilgili moderatörlere bildireceğim. Yukarıda yeteri kadar mesaj var zaten.