Site adresi PM ile verilecektir.
Açık artırma başlangıç fiyatı : 2500 TL
Minimum artış miktarı 200 TL Açık artırma son tekliften 48 saat sonra biter.
Hemen Al : 5000 TL
Sitenin aylık getirisi: Şu an 300 - 500 TL
Sitenin açılış tarihi: Ocak 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Blog, haber
Günlük hit sayısı: Şu anda 3K - 4K
Ziyaretçi kaynağı: Tamamı Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yaşında PR 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple satılık
Hosting dahil midir: Hayır 1 hafta idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress ve WpNewsFast teması vardır. Tema satın alınmıştır. Fiyata dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
-------------------------------------------------------------------
Aylık kazançlar
Bunlar son kazançlardı. Site fazlalığı nedeniyle sitemle ilgilenemedim. Tek başıma bir sürü site açınca böyle oldu. Şöyle bir geçmişten birkaç kazanç tablosu daha;
Haziran 2013
Temmuz 2013
BUNLAR DA HİTLERİ -->
https://docs.google.com/file/d/0B1bz...DlWYUVhWlFsX28
Sitemin durumu gördüğünüz gibi. Birkaç aydır sitemle pek ilgilenemedim. Hit düştü. Ancak siteye konu eklediğim anda yine patlıyor. 3000 TL kazandım, hatta fazlasını da. Şu anda 4K dolaylarında dolaşıyor tekil hit. Sitemden zamanında çok büyük paralar kazandım. Sabit sağlam konular var sitede. Bazen acaip patlamalar yaşar. İddaalıyımdır. Site çok büyük sitelere kafa tutmuştur. Hiç link almadım, link vermedim kimseye.
Şimdi maddi sıkıntım var. Bu yüzden satıyorum. Alın günde 3-5 konu ekleyin ve kazanmaya başlayın.
Tüm bilgiler konuda mevcut. Ayrıntılı PM falan yazmazsanız sevinirim. Google Analytic kullanmadım hiç. Statcounter kullanıyorum. Bunun da verilerini XLS olarak indirdim ve Google Docs'a yükledim.
PM isteyenlere sadece site adresi ve telefon numaram gönderilecektir. Ciddi alıcılar telefon ile de iletişime geçebilirler.