Güzel yazı olmuş bende eklemede bulunayım.Yukarıda sayılan hizmetleri aynı anda hiçbir Seo hizmeti veren yer veremez.
Ben yaparım diyende yalan söyler.
Çünkü bu kısımlarda yer alan bazı alanlar uzmanlık gerektirir.Örneğin Css, HTML, Scriptler, Yazılım gerektiren alanlar, Sunucu özelliklerinin ayarlanması bu konuda uzman kişiler tarafından yapılır.
Ancak bana sölermisiniz?
Hangi Seo firması bu kadar uzman çalıştırıyor?
Bunu geçtim böyle bir hizmetin sağlanması aylık ne kadar fiyata sağlanabilir?
Birde buna Seocu kar koyacak.
En basiti bir backlink konusunda dahi uygun yerlerden birkaç aylığına backlink almak bile, o sektöre göre milyarları bulabilir. Diğer yukarıda belirtilenleri hiç işe karıştırmıyorum.
Böyle hizmet veren bir yer olsa bile, Türkiye'de birçok kişi bu derece yüksek fiyatlardan bu çalıştırmayı yaptıramaz.Üstelik bu çalışmayı sürekli yaptırmanız gerekiyor.Aksi halde siteniz daha kötü yerlere gider.
Zaten Türkçe içerikli sitelere Adsense'nin verdiği tık oranları ortada. Film dizi siteleri deseniz, çok kazanıyor gözükseler de riskli bir sektör giderleri çok fazla, reklam kesintileri yüksek.Yeni site işlerine girenler deseniz etleri butları ortada..
Bu sebeple Türkiye'de Seo Hacklink ve Backlink satışıdır.Gerisi palavradır.Burdan açıklamak istemiyordum lakin. Çok yakın bir arkadaşım, Seo aramasında ilk sayfada olan köklü bir siteye hacklink satışı yapmaktadır.Yazışmaları şahsen okudum.Üstelik bu kurumsal bir Seo firması.
Kısacası bir siteye en iyi hizmeti kendiniz verebilirsiniz.Ancak bunun için Seo bilginizin olması gerekir.Bu bir bilgisayar almak gibidir. Biraz bilginiz varsa, parçaları araştırıp güçlü bir toplama bilgisayar oluşturursunuz. Bilginiz yoksa size saçma bir makinayı, dünya paraya kilitlerler.
Eğer Seo konusunda bilginiz yoksa hiç girmeyin derim.Bilmiyorum deyip Seo firmalarından da medet ummayın. Onlar size konuda yazan hizmeti asla vermez.
iyi çalışmalar