PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şaka yapıyorsun heralde? iibf ve öğretmenlerin haline bak bakalım ne haldeler kaldıki adam pc prog. bölümü diyor kpssden 75 net yapsa önlisans olarak memur olacak bir bölüm. lisansta iibf yada öğretmenliklere gitti desek ölüsü 80netten fazla yapması gerek ki lisans soruları zor herkes gördü bu senede o puanı alacak adam önlisanstan full çeker nerdeyse. bölümün çok iyi eğer bir mühendislik yada iş bulması kolay olacak bir yere gitmeyeceksen böyle kpss ile uğraşacak bir bölüme gitmeliyim 4 yıllık diyor isen kal pc prog.da sonra çok pişman olursun
Bende aynı bölüm mezunuyum , kpss düşünmüyorum ve diplomanın hiç bir ederi yok ha lise mezunusun ha anadoluda iki senelik.Dgis ye Mühendislik için gireceğim çoğu üniversite 1 sınıftan başlatıyor buda bana 3 senelik kayıp 2 senede okul biter bir sene çalışma gitti üç sene hatta bu sene sıkıntı oldu yapamadım sınavı seneye kaldı eder 4 sene . Bir sene adam akıllı çalışsa rahatlıkla bir mühendislik okuluna girer.

İki seneliğin tek ederi var babamın parası çok geleceğim ile ilgilenmiyorum diyorsa git aynı bu kafada insan dolu.