Wordpress Çoklu Dil(Multi Language) Ayarlanması
Wordpress Kurulumu
Wordpress Tema Kurulumu
Wordpress Eklenti Kurulumu
Wordpress Site Taşıma
Wordpress Yedek Kurma
Wordpress Tema Düzenlemeleri
Wordpress Eklenti Düzenlemeleri
Wordpress Tema Türkçeleştirme
Wordpress Eklenti Türkçeleştirme
Wordpress Tasarım Giydirme (Html/Css)
Wordpress Tasarım Giydirme (PSD & PNG & JPEG)
Wordpress SEO temel ayarlamaları
Arama Motorlarına Kayıt & Ayarlar

Atladıklarım olmuş olabilir diğer hizmetler ve fiyatlar için iletişime geçebilirsiniz...

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BRKDizayn kardeşimiz işinizi özenle ve sözünde durarak yapan güzel bir kardeşimiz. Kendisine Joomla bir site için bazı düzenleme işleri verdim. İşi tam söylediği gün ve zamanında yetiştirdi, bu arada düzgün bir çalışma yaptı. Ellerine sağlık. Ben memnun kaldım, daha sonra da muhakkak iş vereceğim inşeallah.

Hayırlı işler.
tibetscript adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa komple wp kurulum tema yapma ve içerik alma işi verildi bu kadar temiz ve sorunsuz iş alabileceğimi tahmin etmiyordum kesinlikle 4x4 iş oldu ellerine sağlık
muttley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress tema düzenleme işi vardı, sağolsun arkadaş dört dörtlük bir şekilde halletti. Temayı örnek gösterdiğim siteyle birebir yaptı ve çok da erken teslim etti. İçime sinmez, boşuna para vereceğim diye düşünürken örnek siteden çok daha güzel oldu. Wordpress ile ilgili bir işiniz var ise rahatlıkla danışabilirsiniz. İş sonrası yardımları için de tekrardan teşekkür ediyorum.
Zeytin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WP kurulumu yaptırdım. Çekinmeden isteklerimi söyleyebildim. çalışırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum. Güzel site için bir kez daha teşekkürler başka işlerde görüşmek üzere.
kadeve adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inanılmaz titiz çalışan saygılı ve dürüst bir arkadaş. tekrardan teşekkür ediyorum eline emeğine sağlık
Lombak905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinde iyi bir arkadas sorunsuz işleri hallediyor cok memnun kaldım...
kaan1982 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinden iyi anlayan bir arkadaş 5 dk da tema ile ilgili sorunumu çözüp reklam alanlarımı düzeltti
M2P adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress işi yaptırıldı, işinde uzman kral adam
akvarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Eklentisiz iletişim sayfası yaptırıldı
2. Reklam alanları açtırıldı, reklam yönetim paneli yaptırıldı
3. Siteye üst manşet ekletildi yine yönetim panelinden kontrol edilecek şekilde. açma kapatma ve istenen yazıları ekleme seçenekleriyle beraber yine panele entegre
4. Explorer de menü kayması vardı düzelttirildi
5. En çok okunan başlıklar yapısı düzenlendi yeni ayar verildi
6. Daha bir çok ufak tefek düzeltmeler yaptırıldı
Profesyonel bir arkadaş işinin ehli ve aldığı ücretin hakkını veriyor. Aklımdakilerin aynısını yapıp önüme sundu. r10'da sayılı wordpress uzmanlarından diyebilirim. Ne isteniyorsa kusursuz yapıp teslim edebiliyor.
Teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum...
NixMaRe34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress işi yaptırıldı elinize saglık
akvarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla tekrar bir projem için çalışılmıştır. Farklı bir tasarımda site içi arama sayfası yaptırılmış, ana sayfaya eklenmiştir. Ayrıca bir adet de reklam alanı açtırılmış yine kontrol paneline entegre edilmiştir.
İstediklerimin hepsini sorunsuz ve temiz bir şekilde yapmış ve teslime etmiştir. Gerçekten bu konuda r10'un en iyi wordpress uzmanlarından diyebilirim. Bundan sonraki her türlü wordpress editleme ve tasarım işlerinde birlikte çalışacağız inşallah.
aLyos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile çalışıldı isteklerimize karşılık verdi işini düzenli ve temiz yapan biri bundan sonra devamlı çalışabilicegim bir arkadaş
mutluinsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşla uzun süredir çalışırım. wordpresste oldukça profesyonel. işini benimseyerek yapıyor. sağolsun.
Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla az evvel çalıştık. TemplateMonster üzerinden aldığım WordPress temasını sıkıntısız bir şekilde kurdu sağolsun. İşini hakkıyla yapan bir arkadaş. Hayırlı işler.
xPHPx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildi işini bilen ilgili bir arkadaş.
qwerty35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok çok çok iyi bir insan, işinde çok profesyonel Bayramın 1. Günü wordpress blog sitemi baştan aşağıya değiştirdi, bayram bile olsa her zaman ulaşılabilen bir danışman, bir dost kendisi. Eline emeğine sağlık tekrar.
k401076 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işi tamamladı Profesyonelce Yaptı teşekürler
doctor_cmptr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa wp tema düzenleme işi yaptırıldı. gayet başarılı ve hızlı işlem....
scostar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress düzenleme işi yaptırdım. Oldukça da memnun kaldım. Bir sonraki akşam teslim etti kendisi ilk konuşmamızda söylediği gibi. Emeğine sağlık. Wordpress işlerinde kesinlikle bir daha çalışmayı düşünürüm...
Referansların bazıları eski konumdan alınmıştır. Konu Linki