***** üzerinden sitem ceza uygulamasına maruz kalmışmı kontrol ve analizi için sipariş verilmiş olup ödemesi yapılmıyştır. Rapor beklenmektedir.

İyi çalışmalar.
celilcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[GOOGLE MANUEL SPAM VE/VEYA ALGORİTMİK PENALTI CEZA ANALİZİ ve CEZA KALDIRMA ÇÖZÜMLERİ]

Merhaba arkadaşlar ****** üzerinden çok uygun fiyata satışa sunduğum paketlerimden alan Türk kullanıcılara ekstra hediyeler verilecektir.

DOĞAL OLMAYAN LİNK TEMİZLİĞİ İŞLEMLERİ EXTRA GİG PAKETLER İLE HER 1000 LİNK İÇİN 40 $ OLARAK BELİRLENMİŞTİR

Penguen sizinde bildiğiniz üzere google 'ın bir algoritmasıdır. Son zamanlarda aniden hitim düştü, sıralama kaybı yaşadım gibi soruların temel cevabı da Penguen algoritması sonrasında alınan gerek manuel spam uyarısı sonrası ceza, gerekse algoritmik cezadır. Bu cezalara da genel olarak penguen penaltı cezası denir.

http://www.******.com/users/celilcan/****** üzerinden ve ingilizce sorunu olanlar için TÜRKÇE sayfa olan http://www.sadeceon.com/celilcan adresinden paypal veya sanal kartınızı kullanarak satın alabilirsiniz.

BİRDEN BİRE HİTİM DÜŞTÜ, SIRALAMA KAYBI YAŞADIM DİYENLER için google algoritmalarından birine yakalanıp yakalanmadığınızı ve bu sebeple ceza aldıysanız hangi tür bir ceza aldığınızla birlikte toxic backlink sayınızın size sunulmasını içeren Penguen ceza analizi paketi SADECE 5 DOLAR
Satın almak için :http://www.******.com/users/celilcan...alty-49-order/

Analiz çalışması sonucunda eğer farklı bir anlaşma yaparsak ve arzu ederseniz link temizliği , over optimizasyon ( aşırı seo ) düzenlemesi veya penaltı cezası almanıza sebep olan işlemleri ortadan kaldırmaktayım.

Ayrıntılı bilgi ve satın almak için : http://www.******.com/celilcan/recov...nalty-49-order

Bu paketi hangi durumlarda satın almalısınız:

• Hitim birden bire düştü
  • Reklam gelirlerim birden çok azaldı
  • Anahtar kelimelerde ilk sayfadan düştüm aşırı sıralama kaybım var
  • Sitem anahtar kelimelerde dalgalanıp duruyor
  • Manual spam uyarısı almış olabilirsiniz yada bizzat algoritmanın sonucu olarak ceza yemiş olabilirsiniz.
  • Sitenize blackhatseo teknikleri uygula(t)mışsanız
  • Ne olduğu belli olmayan backlink paketlerinden satın almışsanız
  • Link networklere dahil olmuşsanız
  • Alakasız sitelerden ve farklı lokasyonlardan backlink almışsanız
  • Sitewide backlink çalışması yapmışsanız
  • Sitenize zararlı yazılım bulaşmışsa ve google şüpheliler listesine sizi eklemişse
  • Ağırlıklı olarak belirli anahtar kelimelere backlink çalışması yaptırmışsanız ve bu backlinkler sadece ana sayfanıza yönlendirilmişse

ve bunlara ek olarak Penguen ve panda algoritmalarından etkilendiğinizi düşünüyorsanız bu paketi mutlaka satın almalısınız.

Paketin içeriği tam olarak nedir
Siteniz analiz edilerek hangi sebeple ceza aldığınız ( over optimizasyon anchor text, doğal olmayan bağlantılar vs. ) tespit edilip tarafınıza rapor olarak sunulur. Cezadan çıkma yöntemleri ile ilgili önerilerde bulunulur.

Neden bu kadar ucuz
Reklam ve tanıtıma katkısı olacağı düşünüldüğünden ücret olabildiğince düşük tutulmuştur. Ayrıca pakete extra olarak satın alabileceğiniz link temizleme gibi extralar mevcuttur.

2011 den bu yana hangi algoritmalardan etkilendiğinizi analiz ettiğimiz ve çözüm önerileri sunduğumuz ( Panda, Penguen, Paydayloan vs. ) çalışmamız 250 TL Dir.

***Paypal ve banka havalesi ile ödeme seçeneğimiz mevcuttur.

Cezadan kurtulan bir müşterimin sitesinin eski haline dönüşü, isteyenlere referans listesini gönderebilirim.

****** üzerinden paketlerimi satın alan onlarca müşterim %100 olumlu puan vermişlerdir. Level 2 ye geçmemizi tescilleyen tüm müşterilerime teşekkür ediyorum.

Not lütfen XYZ siteler dahil ahlaki , milli ve manevi yönden sıkıntı teşkil eden siteler satın almasın. Alışverişi iade ediyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Bir sigara parasına bir apartman almayı bekleyenler lütfen bu paketi satın almasınlar. 5 dolarlık paket sadece ceza alıp almadığınızı tespiti paketidir. Ve bucezayı hangi sebeple aldığınızı size söylerim. Bir sürü blackhat seo tekniği uyguladıktan sonra aldığınız cezanın iki hafta icinde kaldırılmasını beklemeniz de son derece hayaldir bu süre minimum 4 hafta maximum 12 hafta olaak google tarafından belirlenmiştir. Ayrıca ne istediğini bilmeyen kişiler de bu paketi SATIN ALMASINLAR.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-