Her iki tarafıda düşünerek Şu çıkarımları yapıyorum...
1- İlk Ürün Gönderimi Sonrasında Ücret Alırım Diyor bu gayet Makul
2- Ürünü Veri Yükleyip Transfer Edip Formatlayıp Kendim Test Edeceğim Diyor Olumlu davranış.
3- 1 Hafta Kadar Sürede Beğenmezseniz Testleri geçmezse Geri Alırım Diyor
4- Ürünün Orjinal olmadığını ısrarla Belirtiyor (insanları Yanıltmıyor)
5- Özel Üretim Kore Malı olduğunu yazmış
6- 1 Hafta sonunda beğendiniz ama sonrasında Ürün arızalandı Bozuldu 1 Yıllık Garantisi var diyor
7-Ürün Görünen itibariyle Yüksek Kapasite Minimum Fiyat bandında (Çok iyi fiyat)
Bunlar Artı Yönleri..Birde Handikalarına Bakmak lazım
1- Ürün Kapasitesi Yüksek olduğundan Genellikle veri saklama amacıyla kullanılacak
Bozulma,arızalanma,kendini sıfırlama durumunda verilere ulaşılamayacak,Veri Güvenliği ne seviyede bilinmemekte ..
2- Alan Kişilerin Geri Ödeme Konusunda teminatı biraz eksik kalmış
Diyelim Birçok Kişiden toplam 50*200 TL ücret Toplandı ama Bir süre sonra Hepsinin geri iade durumu var Bu Alınan ücretlerin Tamamen iade edilebilecek bir garantisi var mıdır ?
Konuyu Açan Arkadaşı Çok Samimi Buluyorum Bir Kazanç düşüncesi var Umarım Testler olumlu Geçer Umarım ürünler sorunsuz çıkar bende Bir tane almak isterim (veri saklama için )
Öneri: Her İhtimale karşı geri ödeme için nakiti eritmemesi gerekir insanlarında parasını geri alabileceklerine itimat etmesi gerekir..
Hayırlı satışlar.. Eğer konuyu yaralayıcı bir nokta varsa editleyebilirim hocam Selametle..