Genel hatlarıyla doğru ama

dümdüz yazılan kodların kırılma derecesi standart lamerler için die kodunun aranmasından ibaret , ben fonksiyon yapılarının spesifike kurulması ve lisansın bununla tümleşik olmasından bahsediyorum. İşin açığı bu sistem bir çok yazılımcı kullanıyor ama kimsede şöyle yaparsanız daha güvenli olur diye kendi geliştirdiği yöntemi açıklamaz istemez
Dediğiniz gibi uğraşınız sadece giriş düzeyi kod bilen lamerları yavaşlatabilir. Ama deioncube yapılmış bir kod önünde sonunda işten anlayan birinin önüne gelecektir ve kırılacaktır. Çünkü php bir script dili, kullandığınız bütün fonksiyonlar tersine takip edildiğinde kod çözülür. Bir tanıdığın wordpress temasının footerında değişiklik yapacaktım, yapan hem ioncube ile şifrelemiş, hem de 100 kez iç içe base64_decode lu eval döngüsü yazmış. Kırmam 3-5 dakikamı aldı. Bir lamer da 50 dakikada yapardı.
Sonuçta ticari ve kaliteli işlerinizi koruyan ioncube un kendisidir. Kalanı bizim kendimizi tatmin olayımız. Burada asıl mesele fonksiyon dosyalarını çok dosyaya bölmek. Böylece kırılmaıs gereken ioncube lü dosya sayısını arttırmak. Böylece sistemi kırmak satın almaktan kat kat pahalıya denk geliyorsa ve bir ton kaynak kod düzenleme angaryası çıkıyorsa insanlar uğraşmayacaktır. Çünkü ioncube kırdığında yüzlerce syntax hatasını düzelten azmi, sizin komplike lisans algoritmanız da durduramayacaktır. Sonuçta bu lisans işi önünde sonunda bir TRUE ya da FALSE durumuna göre karar verir.