Direk teklif vermek yerine şunları sormak isterim.
"wordpress haber temalı kendim seçeceğim" demişsiniz. Haber teması sizde mevcut mu yoksa hosting firmasından mı talep ediyorsunuz?
"Site içerik olarak memur haberleri ilgilendirecek haber temasında haber botları memurları ilgilendirecek şekilde olmalı" demişsiniz. Haber botunuz var mı yoksa haber botunuda mı hosting firmanız sağlayacak?
"Türkçe yönetim kontrol paneli olmalı bu işden ben pak anlamam ben içerik girebileceğim şekilde olmalı." İçerik yönetim sistemi olarak Worpdress kurup kullanabilirsiniz. Ancak Wordpress haber temasını ve haber botunuzu hiç bir hosting firması sağlamaz (Belki ekstradan satışını yapan olabilir). Ama dediğim gibi bunları haber teması ve botu yapan yazılım firmalarından sağlayabilirsiniz.
"ayrıca 350 mb lik üyelerin excel word gibi dosya indirebilecek şekilde olmalı." demişsiniz. Üye sayınız belli mi ve bu belirttiğiniz rakamda Download sürekli gerçekleşecek ise düşük bütçeli bir hosting paketi işinizi görmeyecektir. İleride Bandwith açısından sıkıntı çıkartır.
Detaylı bilgi paylaşımın da bulunursanız biz veya farklı bir firmadan bu hizmeti alabilirsiniz. Tarafımızca sağlanacak olan sadece Alan adı ve Hosting hizmeti olmaktadır.
haber teması hostig tarafından olsada olur başka yazılım firmasından alsamda olur
haber botu hostig tarafından olsada olur başka yerden alsamda olur
üye sayısı ilk etap 1000 olur diye düşünüyorum.