br4style adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah'ın hikmeti işte, çok verip azdırmaktan az verip çaldırmak yerine ortasını buldurarak sizlere hikmetini göstermiş.

Okurken tüylerim diken diken oldu cidden...
Teşekkürler hocam
inanın bazen bana soruyorlar bu işi nasıl buldun diye cevap bulamıyorum.
her şey bir günde oldu bitti diyebilirim
ev almamız bile 15 gün içinde oldu

Bu gerçekten istemekle oldu. Birçok ev kadını ilk olarak bana ne iş yaptığımı soruyor. Anlattığımda ilk akıllarından geçen ' oo kadına bak oturduğu yerden para kazanıyor oluyor' daha sonra ya bana da öğretsene safhasına geçiliyor ki bugüne kadar kimseye hayır demedim ve tüm inceliklerine kadar öğrettim

Sonuç:

Ayy yok ya bu yapılacak iş değilmiş nasıl olsa bizimki kazanıyor getiriyor Allah seni de kurtarır inşallah oluyor..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:44:52 -->-> Daha önceki mesaj 15:42:45 --

IceBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında sadece siz değil her sektördeki arkadaşların durumu aynı. Seo yapanda, tasarım yapanda, üye çekende buradan evlerine ekmek götürüyor. Bende sizin aracılığınız ile kursağımızdan geçen ekmeklere vesile olanlara teşekkür ediyor. Bir hakkım varsa helal ediyorum.

Ben bu işlere girince 16 yaşında çocukların evin geçirdiğini gördüm. Yan gelip yatan koca akrabalarım için hem üzülmeye hem de acımaya başladım. Allah herkese çalışma azmi versin İnşallah