Merhaba arkadaşlar, localde çalışmasına rağmen host'a atınca ilginç bir hata veriyor.
Şöyle açıklayayım.
Bir formum var. Bu formda bir isim ve eposta alanı giriyoruz. if-else yapısıyla bu formların daha doğrusu input değerlerinin boş olmadığını kontrol ediyorum. Eğer boş ise
echo "Boş bırakmayınız";
yazıyor. Değilse de veritabanına ekleniyor. Boş olmamasına rağmen boş bırakmayınız diye uyarı alıyorum. Yardımınızı bekliyorum. Sorunum biraz acil yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.
Kodlar bu şekilde.
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
<label>Ad Soyad</label>
<input type="text" class="form-control" placeholder="Ad Soyad" name="ad" id="ad">
<br/><label>Eposta</label><br/>
<input type="text" class="form-control" placeholder="Eposta" name="eposta" id="eposta">
<br/>
<input type="submit" name="ekle" id="ekle" value="Güncelle" class="btn btn-success"/>
<button type="reset" class="btn btn-danger">Eski Haline Döndür</button>
</form>
if($_POST["ekle"]) {
if(empty($ad) || (empty($eposta))) {
echo "
<div class='alert alert-dismissable alert-danger'>
<button type='button' class='close' data-dismiss='alert'>×</button>
Formda boş alan bırakmamanız gerekmektedir!
</div>";
} else {
$ad = $_POST["ad"];
$eposta = $_POST["eposta"];
$uekler = mysql_query("insert into tablo_adi (ad_soyad, eposta_Adresi) values ('$ad','$eposta')");
if($uekler) {
echo "
<div class='alert alert-dismissable alert-success'>
Ürün başarıyla eklendi.</div>";
header("Refresh: 2; url='index.php?s=users'");
} else {
echo "
<div class='alert alert-dismissable alert-danger'>
Bu işlemi şuanda gerçekleştiremiyorsunuz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Bir kaç saat geçmesine rağmen hala bu hatayı görüyorsanız <strong>iletişime geçin.</strong> <br/> Yönlendiriliyorsunuz lütfen bekleyin...
</div>";
header("Refresh: 10; url='index.php'");
}
}
}İlginç olan şey en azından benim için, localhost da başarılı bir şekilde her sayfası her formu çalışıyor ama host'a atınca çalışmıyor olması.