Yönlendirme yapmıyor dediklerin de veritabanına direk sayfa olarak eklenmiyor ki, ben seni anlıyorum, zaten link olarak kabul edilebilir dememin sebebi bu tarz siteler, tamamı yönlendirme olsaydı kesin olarak kabul edilemez derdim. Bahsettiğin yönlendirme olmayan siteler bana göre kulak ardı edilmemesi gereken siteler, çünkü bunları linkler ile desteklediğin zaman index alıyor. Kısacası yönlendirme harici siteler iyi beslenirse boş değil, kendim kullandığımdan biliyorum, amacım konuyu baltalamak değil, sadece açıklık getirmek gerek dedim, yanlış anlama

Paylaştığın için teşekkürler tekrardan.
yok bj tarzda bilgj kokan yazilari inan bana cok ozledim neden nicin sonuc ne olur. cok degerli. yorumlarini her zqman beklerim.
burada gonderdigim linklere bakarsan basta yazdigim gibi linklerle desteklenmesi gerektigini gorursun. yazin icin cok tesekkurler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:10:17 -->-> Daha önceki mesaj 12:08:36 --
yok bj tarzda bilgj kokan yazilari inan bana cok ozledim neden nicin sonuc ne olur. cok degerli. yorumlarini her zqman beklerim.
burada gonderdigim linklere bakarsan basta yazdigim gibi linklerle desteklenmesi gerektigini gorursun. yazin icin cok tesekkurler
not yikarida bi arkadas bunu yazdi diye hatitliyorum