SessionID adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı bir şekilde işlemler gerçekleştirildi.Bizde hemen programı kullanmaya başladık tavsiye edilir.
Yorum için teşekkürler.

Gocmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük karşılıklı takip ile ne kadar takipçi kasabiliriz hocam?
Twitter'ın günlük 1000 limiti var, 1000 kişiyi takip edebilirsiniz yani. Eğer 1000 kişiyi tamamı ile doldurursanız ve aktif bir TAG kullanıyorsanız genelde 650-850 kişi geri takip'e dönüş yapmaktadır. Yani bu şekilde, günlük olarak 650-850 arası takipçi kazanabilirsiniz organik yollardan.

webuydu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devrim gibi program... İlk izlenimim 5-6 dakika'da 70'e varan kendi isteği ile beni takibe alan organik takipçiler. Attığım 1-2 ilgi çekici twitte favorilere ekleme ve rt yapma oranının artması...

Bunu alan kişinin daha başka bir bir şeye ihtiyacı olmaz. Sınırsız profile yapılabilmesi cabası. Takip etmeyeni takipten çıkarması zaten başlı başına efsane yapmış programı.

İşini yaparken program alttan çalışıyor. Değil 19 program 49 olsa verilir

BUDA İLK 9 DAKİKANIN İSTATİSTİĞİ

Değerli yorumunuz için ve bize zaman ayırıp böyle detaylı bir yorum yaptığınız için çok teşekkürler.

amacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni versiyonda gelen yenilikleri ilk mesajına yazsan güzel olur aslında.
Bir de gündemdeki hashtagları otomatik çekip drop down da listeleme gibi bir ek özellikte olsa güzel olur.
Hata düzelttiğim güncellemeleri konuya eklemiyorum direkt program içerisinden duyuruyorum indirilmesi için fakat yeni özellik eklediğim zaman konu üzerinden bunu duyuruyorum zaten hocam. Ayrıca bu otomatik hashtag'ları çekme özelliği aklıma geldi fakat gündemde pek fazla Karşılıklı takip tag'ı olmuyor bu yüzden eklemedim bu özelliği. Yine de ileriki zamanlarda eklenebilir, şuan için manuel istediğiniz tag'ı yazıp kullanabilirsiniz.

Seyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten videodakinin aynısı oluyor teşekkürler 1 adet lisans alındı.
Hayırlı olsun Teşekkürler

Bu arada @Tolgahanuzun; kullanıcı adı listeleme olayını ekleyeceğim sanırım diğer versiyonda.