ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seo konusunda butce ne olur zaman ne olur bikac seocu ile calistim ama husran oldu bi kac ayimda cope gitti kendim yapmaya calisiyorum
Merhaba seo konusunda çekingen davranan çok kişi var çekingen olmaktada haklılar 1. sayfa garantileri verip başarı sağlayamayan ve bilinçsiz çalışmalar yapıp sıralamada belli bir yere gelmenizi sağlayamayanlar tabiki mevcut. Google algoritması sürekli değişken olduğu için onlarıda suçlamak doğru değil tabikide ama garanti verenleri suçlayabilirsiniz.

Google şu anki algoritmasını sürekli takip eden ve çalışmalarımı ona göre yönlendiren biri olarak öncelikle size kim garanti veriyorsa uzak durun yalandan başka bişey değildir. Siz sahip olmadığınız bir şey üzerinden garanti veremezsiniz sadece tahmin yürütebilirsiniz. Çalışmalar sonuç odaklı olmaması anlamınada gelmez bu biliçli bir çalışma ile istenilen başarılar tabiki sağlanır.

Site dışı seo kelime bazlı çalışmaların büyük bir kısmını oluşturduğu için backlink çeşitliliği ihtiyaç kadar backlink şeklinde çalışmalar siteyi başarıya götürmektedir.Aşırı bütçelerde ayırmanıza gerek yoktur adwords'e harcadığınız bütçeden çok daha uygun bütçe ile iyi sıralamaya gelmek münkündür. Ama sabitlik çok önemlidir 1 ay çalışıp 2. ay siteyi boşlarsanız 2 aylık masrafınızı çöpe atmış olursunuz ilk olarak başarıyı hedef olarak belirlemeniz gerekiyor. Zaman olarak kesin birşe söylemek olmaz hemen geleyim düşüncesinde de olmak yanlıştır. Pm aracılığı ile yada iletişim bilgilerimden bana ulaşıp beraber kararlaştırada biliriz.