Ben dayanamıyacağım yazacam abi ama.
1. seocu degilim demissin demekki bu konularda bilgin yok.
Evet seocu değilim,seocu olmak için önce bilgi,sonra deneyim gerekli ve en önemlisi alt yapı.Benim bilgim sadece aynı anda iki siteyi ilk 5 e sokabilmektedir.Oysa seocu olsam 5-10 siteyi bile halledebilirdim.
2. guven kazanmak demissin bana yeterince guvenen var oyle bi derdim yok.
Orada yanlış anlamıssın.Kendime güvenemedim acaba ben mi yanılıyorum diye tek tek linkleri kontrol ettim.
3. bu paylasimlari yapiyorum millet bosuna backlink parasi veripte parasini carcur etmesin.
Sen bu paylaşımları yapsan eli mahkum herkes backlink alacak abi.Çünkü bir seo çalışmasında başarı emek ister emek içinse uğraş ister ve bir adam tek başına iken kalkıpta 10 paravan açıp,hem sosyal medyayı hem diğer siteleri bilmem neleri vesaire yönetemez ki bu çok zordur.O yüzden takviye kuvvet olarak dışarıdan backlink almak zorundadır.
4. madem bilgin yok ne diye ahkam kesiyon
Bak burada ayıp etmişsin.Ben cürmüm ne ki yaktığım ateş ne olsun.Ahkam kesmiyor,sadece yaptıklarınızın manidar olmadığını belirtiyorum.
5. daha fazla sana yazmayacam
Oysa yazmanı beklerim abi.Aynı mahallede yüz yüze bakan insanlar gibiyiz şu forumda değmez ya bir backlink için kırgınlık.Gov köpeğin olsun senin.Hemen müftülük sitelerinden sana hemde footerde ( legal ) alam bir tane

Yani kısaca benim abim,amacım alay etmek değil,bilgiyi baltalamak değil.Sadece yaptığınızın boşa emek olduğunu vurgulamak.Çünkü en basiti varmı senin yapıtıgın paylaşımdan index alan.Bak ben konuyu yeni paylastım ama olaya bak.
2 site index bile almıs...
https://www.google.com.tr/search?q=s...erid&tbs=qdr:d

Bu arada index sıkıntısı cekenler, benim kullandıgıkalrımı toplu kullanın hangisi işe yarıyor bilmiyorum ama kesin index aldırır.