RekLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba Konunun yeri farklı ama işlevsel olarak server işi yapacağım için bu kısma açarak daha net bilgi alabileceğim için yazıyorum.

2 gündür kafam çok karıştı şimdi 2 telefon arasında çok kaldım. Yarın bir telefon alıcam fakat halen karar veremedim gönlüm note3 ten yana fakat eylülün 3-4 ünde yeni note4 sunulacakmış s6 ise sürümü en az 1 sene diyorlar , fakat ben bunu kalkıpta yenisi çıkacak diye almamazlık etmeyi düşünmüyorum fakat can sıkıcı bir olay .

sizde bu ürün arasında hangisini almalıyım kullanan varsa önerilerini dinlerim

Birde benim gördüğüm s4 ile s5 sanki dış görünüşleri tıpatıp aynı sadece kıvrımları farklı .

8 kişiye sorduysam 4ü note3 4ü s5 dedi ,

Kullanım amacım : interaktiftir oyun vs arada oynarım telden ama genelde internet üzerindeki işlerimi çözeceğim , server bağlantısı yapıp kolay kurulumlar vs benim için ekran faktörü o yüzden önemli fakat arada aman aman bir fark olmadığı için s5te olabilir diyorum veya hiç onları almayıp iphone5s mi alsam ama bu seferde 6'sı çıkıyor Cem yılmaz abimizin dediği gibi 7 sini verin diyesimiz geliyor

iphone da bu tip server işlerini yürüten arkadaşlar varsa onlarda öneride bulunursa sevinirim .

özellikleri inceledim fakat note3'ün yanları nikelaj çabuk soyulur dediler ???

Tavsiyeleri bekliyorum..
hocam size şunu soyleyim teknoloji bu 3 ay sonrada s7 çıkar kaça kadar gidecek merak ediyorum. çok fazla değişen birsey de yok bir kac uygulama ekliyorlar birde ram. ram eklese bile yeni ekledigi uygulamalar yine kapliyor o alani.

ben s2 den sonra tüm s modellerini kullandım. 1 gb ram varsa sana max 300 mg boş yer var. s4 te 2gb ram varsa sana max 400 gb bos yer var. root atılsa bile çok fark etmiyor.

note2 ve note3 kullandim. suan aktif olarak note3 kullanıyorum. pili ve hızı mükemmel. note2 den tek farkı ram birde şekli yani modeller arasi cok fazla farklilik bekleme . sadece ismi üst model.

s serisi ile note serisi arasında ki fark ise note larin pil kullanımı nerede ise digerinin iki katı. s4 umu gunde 2 kez sarj ederken note3 u 2 gunde 1 vs. sürekli aktif olmasina rağmen. oyun oynamam sadece sitelerimi, facebook sayfalari, google plus, bankalarım, kredi kartlarim vs vs uygulamari kullaniyorum.

Bana soracak olursaniz s serisinden uzak olun. samsung alacaksaniz note 3 önerim. ben hep samsung kullandım diger markalar hakkinda br fikrim yok

kullandığım teller hep orjinaldir. her aldigimda bir daha alamayacağım diye yemin ettim ama bakalim note 3 son olur umarim.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi