zefirigrizan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Feribotla anca bigaya geçebilirsin bigadan da çanakkale merkeze. Esenler otogardan ortalama 5 saatte çanakkalede oluyor otobus. Fiber altyapı yok hocam hiç sanmam olduğunu sadece özel bir yurtta var kampus ıcınde o kadar dıye bılıyorum. Kepez fena degıldır ama merkeze bıraz uzak kalıyor canın sıkılınca hop dıye kendını dısarı atıp merkeze gıdemezsın üşenirsin. merkezde de uygun evler var ama kepez de guzel yerdır sadece merkeze yurume mesafesı olarak bıraz uzak o kadar.
Kardeş, direkt istanbul biga feribotu mu var, bandırmadan olduğunu biliyorm ben. Baktığm evlerin çoğunluğu, doğalgazlı. Bir yerde okumuştum, doğalgaz döşenmiş yerlerde fiber de oluyormuş. Senin söylediğin kesin mi? Yani bahsettiğin yer haricinde fiber optik olan yer yokmu?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:58:16 -->-> Daha önceki mesaj 08:56:52 --

Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Feribot yok direk hocam otobus ile 6 saat kiralar uygun kepez canakkaleye baglandi gibi bisey oldu ama yinede hersey elimin altinda olsun diyorsan merkez tavsiye ederim fiber optik olayini bilmiyorum

kardeş sen nerede oturoyursun?