Arkadaşlar merhaba Konunun yeri farklı ama işlevsel olarak server işi yapacağım için bu kısma açarak daha net bilgi alabileceğim için yazıyorum.

2 gündür kafam çok karıştı şimdi 2 telefon arasında çok kaldım. Yarın bir telefon alıcam fakat halen karar veremedim gönlüm note3 ten yana fakat eylülün 3-4 ünde yeni note4 sunulacakmış s6 ise sürümü en az 1 sene diyorlar , fakat ben bunu kalkıpta yenisi çıkacak diye almamazlık etmeyi düşünmüyorum fakat can sıkıcı bir olay .

sizde bu ürün arasında hangisini almalıyım kullanan varsa önerilerini dinlerim

Birde benim gördüğüm s4 ile s5 sanki dış görünüşleri tıpatıp aynı sadece kıvrımları farklı .

8 kişiye sorduysam 4ü note3 4ü s5 dedi ,

Kullanım amacım : interaktiftir oyun vs arada oynarım telden ama genelde internet üzerindeki işlerimi çözeceğim , server bağlantısı yapıp kolay kurulumlar vs benim için ekran faktörü o yüzden önemli fakat arada aman aman bir fark olmadığı için s5te olabilir diyorum veya hiç onları almayıp iphone5s mi alsam ama bu seferde 6'sı çıkıyor Cem yılmaz abimizin dediği gibi 7 sini verin diyesimiz geliyor

iphone da bu tip server işlerini yürüten arkadaşlar varsa onlarda öneride bulunursa sevinirim .

özellikleri inceledim fakat note3'ün yanları nikelaj çabuk soyulur dediler ???

Tavsiyeleri bekliyorum..