EliteMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalın güzel, sunumunda bir o kadar güzel çoğu özgün videoları kendi çeken insanlarda bir duraklama ile beraber kendilerinin videoyu çektikleri için rahatsız olduklarını izleyenlere hissettiriyorlardı, sende bu öyle değil kendine özgüvenin var bunu hissettim, fikirlerin marjinal şuan için kanal kitlen bana göre üniversite öğrencileri, ufak şaşırtan oyunları sever bizim üniversite gençliği, tavsiyem günlük bir tanede olsa bir fikirle videoyu çekmen ve devamlı olarak kanalını güncel tutman, bu hızlı index almanı ve kanalının devamlı aktif görünüceği için daha fazla abone ve izlenim alıcaksın, ve kanalını facebook gibi sosyal platformlarda kendin yorumların altına kanal tanıtımını link şeklinde koyabilirsin, bu ücretsiz ve hızlı izlenim aboneyi beraberinde getirir,kanalına attığın video uzunluklarını 5 ile 7 dakika aralığında tutmanıda tavsiye ederim tabi izleyiciyi ve kendini sıkmicak düşüncelerin varsa aklında bu daha uzun olsa daha iyi olur,sayfa To yani izlenim başına alıcağın reklam gelirlerin yüksek olması için,sende ışık var takip edicem kanalını, bol kazançlar, başarılar dilerim.
Cok teşekkür ederim tavsiyeler icin.Ben youtube'da yeni olsam da 15 yila yakin tv tecrubem var.o yuzden sanirim kamera önünde bir ozguven sıkıntısı cekmiyorum
Simdi ingilizce bir kanal tasarliyorum umarim o da güzel olacak