Admin panelinde kategori olusturdugun yerde, kategoriyi olustururken kategri aciklamasi diye bir kisim var. Oraya kategoriye ozel bir aciklama girersin. Bir fonksiyon ile kategori sayfasinda o yaziyi gosterebilirsiniz paylasitigim linkteki fonksiyonlar ile. Tabi wp bilgisi sart, eger yok ise birinden ucretli yardim almanizda fayda var. ama ahim sahim birsey degil. 1-2 hazir fonksiyonu, temanizdaki gerekli yere ekleyecek o kisi.
Alper hocam çok teşekkür ederim şimdi gayet iyi anladım. Sizide yorduk sağolun.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:19:41 -->-> Daha önceki mesaj 12:17:51 --
Yani ben aslında konuyu ilginç kılmak için böyle bir ifade kullandığınızı düşündüğüm için yardımcı olmak istemedim. Çünkü yukarıda birçok şekilde örnek sunulmuş. Bunu yapmanın birden fazla yolu var ama "üstat" olarak tanıttığınız kimler size "mümkün değil" dedi onu hala merak ediyorum.
Nilbek hocam konuyu ilginç kılmak için böyle bir ifade kullandığım doğrudur

Ama benim bu wordpress işlerini para ile yapanlardan kime sorduysam bu işin wordpress ile olamayacağını ve illaki özel yazılımlar gerektiğini ifade ettiler. Bundan dolayı. Zaten yukarıdaki cevapları okursak o arkadaşların buraya cevap yazacaklarını sanmıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:20:53 -->-> Daha önceki mesaj 12:19:41 --
bu plugini şimdi araştırıyorum teşekkürler