Herkese cevapları için teşekkür ederim.
Roaccutane adlı ilacı 2 ay kullanabildim. 2. ayın sonlarında artık ağrılardan kendimi öldürecektim. Tek çare bırakmaktı. Bırakalı 1 ay olacak neredeyse düzeldim tam anlamıyla, psikolojik olarak eski halime döndüm. Ancak 1 ay içersinde sadece 1-2 sivilce çıktı onlarda kendiliğinden geçti. Ama işte yüzümde bir kuruluk var bunu halletmem lazım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:56:20 -->-> Daha önceki mesaj 08:52:44 --

Single adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kükürt sabunu al, kokusuna fakan bak paraya kıy dandik olmasın 5 tl civarı.
Her sabah onunla yüzünü yıka tamamdır. Bende 19 yasındayım senin dertler vardı kükürt sabunu bu işi çözdü. denk mi geldi bilmiyorum fakat sen bir dene.
Nereden temin edebilirim ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:59:09 -->-> Daha önceki mesaj 08:56:20 --

aliarbak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan sivilceleriniz geçti mi? Tüm yan etkilerine değer suratınızın sivilce içinde olması bence psikolojik olarak çok daha olumsuz.
Bence değmez hocam. Yan etkileri çok fazla. Her gün burun kanaması , ellerde kuruma, dudak çatlaması , bel ağrısı , boyun ağrısı, eklem ağrısı , göz kuruması derken ilaç çekilmez hale geliyor.