https://www.r10.net/groups/r10-iddaa...a-tahmini.html

Maç kodu: 316
Takım İsimleri: Arsenal - Monaco
Maç Tahmini:2/X
Maç Oranı:12.00
Güven Oranı:%Tahmin

Ne Arsenal, neden Monaco'da sakat oyuncu bulunmakta. İki takımında 11'i sahada olacaktır.Son Maçta benfica'yı farklı bir skorla yenen Arsenal, bu maçta favori olarak görünmektedir. Ama Monaco takımınıda, hibeye atmamak gerekir. Oynadığı maçlarda ilk yarı gol atmayı başarmış bir takımdır. Karşılıklı GOLVar oynanır ama, ben riske girip 2/X dedim. Tahminim bu yöndedir.

Maç kodu: 317
Takım İsimleri:Honka - Mariehamn
Maç Tahmini:X/X
Maç Oranı:5.325

İki takımda Fillandiya Liginden düşme safhasında olan takımlardır. ikisi arasında fazla bir Puan farkı yoktur. Yani her ikitakımada 1 Puan yeticektir. Son maçlarında Honka berabere, Mariehamn ise, galibiyet almıştır. Her iki takımda pozisyon yakalabilen bir takımdır. Benim Tahminim X/X Yanadır. 3.5 üstüde girilebilir.2-2 de bitebilir.

Maç kodu:324
Takım İsimleri: Elfsborg - Atvidaberg
Maç Tahmini:X/1
Maç Oranı:3.75

İsveç liginde 17. haftaya girerken, Elfsborg ikinciliğe oynuyor. ve 3 puan farkı var. Atvidaberg de yükselme çabasında. Şunu göz önünde bulunduralımki Atvidaberg (7 Sakat, 1 Cezalı), Elfsborg (2 Sakat, 0 Cezalı) bulunmaktadır. Elfborg bu maçı rahat alacaktır düşüncesindeyim. Ama İlk yarı Eşitlik bozulmaz. IY X MS 1 X/1

Maç kodu:347
Takım İsimleri: Toluca - Pumas Unam
Maç Tahmini:2/X
Maç Oranı:14.00
Güven Oranı: Tahmin

Meksika Premier Liginde her iki takımda gol yolları bulabilen birtakımdır. aralarında fazla birpuan farkı olmuyan takımlar 1 puanla yetinmeyi bilecekerdir diye düşünüyorum. daha önceki 2014 yılında iki kere karılaşmışlar ikisindede her biri 2-0 lık skorla birbirlerini yenmişlerdir. bu malta skorun bozulacağını zannetmiyorum X diyorum ve risk yapalım 2/X 3.5 alt da girilebilir. bankolarda.
Toluca (0 Sakat, 1 Cezalı) Pumas (2 Sakat, 1 Cezalı) oyuncuları bulunmaktadır.