aynı sektöre ait 10 larca sitem var. son zamanlarda yerinden kımıldatamıyorum. neler yapmalıyım. adresleri pm atıyorum
Sitelere baktım çok fazla site var hepsini teker teker incelemedim fakat yüzeysel olarak baktığımın genelinde site dışı seo namına bişey görmedim. Backlink çalışmaları yapmanı tavsiye ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:18:19 -->-> Daha önceki mesaj 01:48:30 --
selamlar siteyi pm attım. Benim sorum ben blog ta yazdığım yazılar sektörün dışına kaydı ve bu beni google gözünde blog gibi göstermeye başladı bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Alan dışı 300 kadar indeksten kurtulmam gerekir. Birde kendi seo çalışmamı başlatıyorum sizce tasarımsal olarak iç seo da neler eksik
Sektör dışında yazı yazıyorsan sileceksin sadece sektöründe yazacaksın ancak bu şekilde bir yol izleyebilirsin. Sitende iç seo olarak ayrıntılı hatalar yok ama tema gitmemiş sitene sektörüne daha uygun sade ve hızlı tema seçmeni öneririm. İndexlerden kurtulmak için sileceksin sonra bunlar tarama hataları verecek ve temizleyeceksin wmt'den düzelecek.
Sizin kendiniz ne kadar tecrübe ve bilgiye sahipsiniz seo konusunda çalışmanızı kendiniz yapamak için yeterli düzeymidir bilmiyorum. Site dışı seo anlamında site çok kötü durumda linkler kalitesi yabancı, alandışı, paket çalışma almışsınız heralde öcelikle sizin yapmanız gereken seo çalışması değildir. Backlink analiz ve gereksiz linklerin temizlenmesidir. Bu şekilde devam ederseniz bütün emekleriniz boşa gidecektir kısa bir süre sonra.