Merhaba,
Öncelikle 3 yıl kadar aktif olan ve özgün bilgi sunan sitelerin bu kadar kötü halde olması üzücü tasarım olarak sade ve hoş bir siteniz var site içi böyle dikkat çeken bir sorun yok.
Tanıtım yazısı aldığınız sitelerde muhtemelen kaldırmış şu anda genel olarak isiminiz ve isim soyisim adına dışardan gelen bağlantılar bulunmakta. Sizde genelde blog yorum olmak üzere bir kaç forum sitesindede bunlar geçirilmiş.
Sizin alanınız eğtim sektörüne giriyor bunun haricinde teknoloji siteleride tanıtım yazısı için alternatif olabilir. Aşırı kaliteye gerek yok sizin siteniz çok yüksek bir düzeyde değil ki, siz çok iyi düzeyde link araştırıyorsunuz. Bunun haricinde izlediğiniz yöntem yanlış, siz isim soyisimle iş yapamazsınız mesleğiniz ile iş yaparsınız mesleğinizde başarılı bilgiler verirseniz herkez isminizi tanır zaten.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:28:41 -->-> Daha önceki mesaj 13:27:54 --
Rica ederim başarılar dilerim.
Teşekkür ederim, eğitim sektörünü düşünmemiştim. Genel olarak inşaat sektörüne bakmıştım.