GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi ya olayda senin bir yakının yok ya bol keseden atıp tutmak kolay !! aç biraz haber oku da ondan sonra gel burada konuş, otobüs şoförleri konuştular, verilen yedek parçalar hurdadan geliyormuş, sıfır parça almıyormuş yetkililer. denetim desen o da sıfırmış, bi araç günde 16 saat çalışıyormuş en az, bu yoğunlukta çalışan araçların 3-4 ayda 1 denetlenmesi lazım. ama bizde denetim sıfır, bunun suçu önce şoförlerde sonra yetkililerde !!

o gün orada belki de sırf aracın gerekli bakımı yapılmadığı için, tek suçu orada oturup dinlenmek olan bi bayanın tek bacağı koptu ve onlarca kişi yaralandı.

boş konuşmakta üstünüze yok valla, utanmasanız otobüs şoförüne acıyacaksınız ah garibim nasıl ezdi masum insanları diyeceksiniz. yazık, vallaha yazık sizlere.
Ülkede insanlar ne şekilde geçimlerini sağlıyor haberin var mı ? O şoförün askeri ücretle çalışan biri olmadığını nerden biliyorsun? Otobüs şoförleri konuştular kendin diyorsun o otobüsü süren adam konuşmadı!

Tek taraflı insanları yargılayamayız, otobüs şoförü çıkar der ki benim kullandığım parçadandı tamam size hak veririm. Ama adam azını açmadan haksızlık yapıyorsunuz.

Özeleştri yapamıyoruz, o otobüs şoförünün yerinde olsanız acaba siz ne yapardınız? İnsanları yargılamadan önce onların yerine de koymamız gerek kendimizi. Hepimiz insanız, bu hayatta her şey olabilir. Yolda giderken arabayla birisine çarptınız ne yapıcaksınız? İnsanlar sizin için hakaret etse, acımasa ne hissedersiniz. Allah için ya biraz insaflı olalım bu konularda.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:42:37 -->-> Daha önceki mesaj 19:39:47 --

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şoför hayatta, haberi yazmayan tek site yok. Her kanal verdi.

Ne görgü tanığı ne şoförden sağlıklı bilgi alamadık. Bu ülkeye ne oluyor asıl....

Fren mi patladı, gaz pedalı mı sıkıştı, adam içkilimiydi, kafasımı güzeldi... Öğrenemiyoruz bile.
Hocam benim de işte daha demin arkadaşa şoförü hemen yargısız infaz yapmaması konusunda yaptığım yorum bu sebepleydi. Ne güzel dedin hiç bir haber bilgi yok. Bir haber sitesi dese ki adam içkiliymiş kaza o yüzden olmuş. Ben de destekliyim, bu ne biçim insan diyim. Ama daha sonuç belli olmadan tek taraflı insanları yargılıyorlar.