Tbm olayını anlamadım bilginiz varsa anlatabilirmisiniz kısaca internettende araştırdım ama Tbm ye göre kazanç nasıl oluyor?
Cevaplarınız için teşekkürler
Adında da anlaşılacağı gibi tık başı maliyettir. Senle pek ilgisi yoktur. Google'a reklam veren kişilerin belirlediği tık başı kazanacağın ücrettir. Bu oran reklamdan reklama değişir. Ayrıca şöyle bir şey de var, çıkan reklamlar ile senin içeriğin ne kadar çok uyumlu ise TBM de o kadar yüksek olurmuŞ dolayısıyla kazancın da o kadar çok olur. Bu sebeple 10 kez görüntülenen bir video , 100 kez görüntülenen bir video'dan daha çok kazandırabilir. Önemli olan içerik ile reklamların uyumlu olmasıdır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:55:05 -->-> Daha önceki mesaj 17:52:59 --
Evet hepsi %100 organik ve az önce baktım para kazanma devre dışı kalmış hile felan yapmadım oysa ki yoksa 50-60 dolar kazancım olacaktı.
Videolarınız özgün videolar değildir. Daha önceden Youtube'da başkaları tarafından yayınlanan videoları siz tekrar yayınlarsanız Youtube bunu rahatlıkla tesbit edebilir ve kazancı devre dışı bırakabilir.