Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Amerikan lokasyon sunucuda Türkiye'de hit alamazsın" sözüne kesinlikle katılmıyorum.
İçeriğini Hostgator'da barındıran yüksek hitli birçok Türk Sitesi mevcut.Hatta sadece Türkiye ile sınırlandırmayım. Dünya üzerinde Amerika kıtasında olmadığı halde Avrupada bile Amerikan sunucularını (Hostgator) gibi kullanan birçok kişi var.Bu siteler hitli. Sunucular güçlü ve host ücretleri çok uygun.

Sunucu ve hat sorunsuz olduğu sürece site açılma süresinde çok bir fark olmaz.
Diğer yanda lokasyonun site içeriği ile bir alakası yoktur.İçerik Tr olduğu için Tr'den host alman şart değil.

Lokasyon önemi büyüktür sen o siteyi Tr sunucuya taşırsan daha fazla ön planda olduğunu görürsün. Sunucu güvenliği, ucuzluğu ve gücü hakkında bir şey söyleyemem. Günümüzde yerel bazlı aramalarda bile lokasyonun önemi vardır. Düşünün kurumsal bir firmayı izmirde hizmet veriyor tutup istanbuldan bile host etse izmir sunucusundan host etmesine göre fark ediyor. Aramalarda bunun önemi büyüktür. Dediğim gibi Google özellikle dile ve lokasyona çok önem veriyor aramalarıda bu şekilde boyutlandırıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:47:42 -->-> Daha önceki mesaj 16:40:28 --

emirhanguven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiye olarak güzel hosting (türkiye reseller)
paketim bulunmak bu siteyi buraya taşımamı tavsiye eder misiniz.
Her ne kadar birbirine link vermesede aynı ip üzerinde başka oyun siteleride mevcut anlayamadım kısmı burasıydı. Yani aynı ip üzerinde aynı sektörden birbirine link vermese bile site olması iyi durum mudur kötü durum mudur.

Permalink olayında ise düzenli olarak webmaster toolsdan hataları takip edip hataları gideriyorum. bu olayı atlatmak sürecin tamamlanması yaklaşık olarak ne kadar sürer sizce.

Ve en önemlisi bu siteye adsense (yaklasık 1 hafta önce) kodları ekledim bunun ters etki yarattığını düşünüyorum ve emin değilim. Sonuç olarak doğru düzgün hit almaya bir siteye adsense yerleştirmek ne kadar doğrudur emin değilim tavsiyeleriniz ne lerdir reklamlar dursun mu kaldıralım mı?

Aynı ip üzerinde aynı sektörün aynı sunucuda ve aynı ip üzerinde olması kötü sonuç yarartır diye bir şey yoktur fakat bunlardan biri yada ikisi arasında takas yaparsa farklı ipe göre daha az etki alırlar.

Şu anda Dgn alt yapılı sunuculara taşıman güvenlik anlamında tavsiye edeceğim bir durumdur. Daha az sorun yaşarsın net internettede sunucum var oda iyi ama onda sıkıntılar oldu Dgn alt yapısında sunucularda çoğunda antivürüs var Shell olasılığı düşük eval kodlamaya kapalıdırı bu yüzden tercihi güvenlikten yana yap her zaman.

Tarama hatalarının gitmesi index sayına göre değişi 1000 index varsa sitede 1 hafta sürese 4000 index olan daha fazla sürer bunun kesin bir bilgisi yoktur fakat günlük sadece 1000 tarama hatasını kaldırmak münkündür.

Adsense kodunu eklemen fark etmez ama özgün içeriği olmayan belli bir hit değerine ulaşmamış sitelere adsense eklenmesi kesinlikle tavsiye edilmez.