TayfunYel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bilinçsiz çalışmalar bütünü ve üzerine yapılan artı çalışmalar. Permalink değiştirmişiniz uzantıyı kaldırmışsınız siz ne kadarda eski url leri 301 yapsanız yine tarama hataları webmaster tools hesabınızda bulunacaktır bunların temizlenmesi bir süreç bundan sonra yeni uzantının eski sıralamaya gelmeside farklı bir sürek olacaktır.

Amerikan lokasyon sunucuda Türkiye'de hit alamazsın zaten başlı başına bir hata senin yurt dışı sunucuda barınman İngilizce oyun sitesi kursan tamam diyecem ama senin içeriğin Türkçe ne işin var Amerikan sunucuda C class ip diyorsun sanki 5 10 tane paravan blogta aynı sunucuda barındırıyor hepsinde farklı siteler var bir birini destekliyorsunda C class ip arıyorsun 1 tane site için ipin Class'ının pek fazla bir önemi yoktur ki.

Onuda geçtim C class ip diyorsun ve Amerika'da bulunduğum sunucuda ben tek varım diyorsun oyun olarak. C class ipteki amaç zaten sunucuda daha fazla host barınmasından dolayı arama motorolarının o ipe daha fazla değer vermesidir.
Tavsiye olarak güzel hosting (türkiye reseller)
paketim bulunmak bu siteyi buraya taşımamı tavsiye eder misiniz.
Her ne kadar birbirine link vermesede aynı ip üzerinde başka oyun siteleride mevcut anlayamadım kısmı burasıydı. Yani aynı ip üzerinde aynı sektörden birbirine link vermese bile site olması iyi durum mudur kötü durum mudur.

Permalink olayında ise düzenli olarak webmaster toolsdan hataları takip edip hataları gideriyorum. bu olayı atlatmak sürecin tamamlanması yaklaşık olarak ne kadar sürer sizce.

Ve en önemlisi bu siteye adsense (yaklasık 1 hafta önce) kodları ekledim bunun ters etki yarattığını düşünüyorum ve emin değilim. Sonuç olarak doğru düzgün hit almaya bir siteye adsense yerleştirmek ne kadar doğrudur emin değilim tavsiyeleriniz ne lerdir reklamlar dursun mu kaldıralım mı?