emirhanguven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Link yapısında olan değişiklik tamamlanalı yaklaşık 1 hafta oldu toparlaması ne kadar sürer dersiniz. ayrıca eski url ler 301 yapıldı ve sitemap sürekli güncel.

Şuan site amerika lokasyon aynı C class başka oyun siteside yok.
Açıkcası IP temiz olduğunu düşündüğüm için orada tutuyorum. Türkiyeye taşımak mantıklımı sizce?

Bir çok hali hazır zaten oyun sitesi var Türkiye deki Ip lerde ister istemez aynı C class bi yerden vps alıcam dolayısıyla orada tutmak mı mantıklı yoksa buraya getirmek mi. Şu da bir gerçek her ne kadar sunucular iyi de olsa ping süresi gerçekten yüksek türkiyeye göre bu konuda da kararsızım.

Öncelikle bilinçsiz çalışmalar bütünü ve üzerine yapılan artı çalışmalar. Permalink değiştirmişiniz uzantıyı kaldırmışsınız siz ne kadarda eski url leri 301 yapsanız yine tarama hataları webmaster tools hesabınızda bulunacaktır bunların temizlenmesi bir süreç bundan sonra yeni uzantının eski sıralamaya gelmeside farklı bir sürek olacaktır.

Amerikan lokasyon sunucuda Türkiye'de hit alamazsın zaten başlı başına bir hata senin yurt dışı sunucuda barınman İngilizce oyun sitesi kursan tamam diyecem ama senin içeriğin Türkçe ne işin var Amerikan sunucuda C class ip diyorsun sanki 5 10 tane paravan blogta aynı sunucuda barındırıyor hepsinde farklı siteler var bir birini destekliyorsunda C class ip arıyorsun 1 tane site için ipin Class'ının pek fazla bir önemi yoktur ki.

Onuda geçtim C class ip diyorsun ve Amerika'da bulunduğum sunucuda ben tek varım diyorsun oyun olarak. C class ipteki amaç zaten sunucuda daha fazla host barınmasından dolayı arama motorolarının o ipe daha fazla değer vermesidir.