Link değişimi dışında yaptığınız değişiklikler pek bir sorun yaratmaz.
Anladığım kadarıyla html sayfaları 301 ile yönlendirdiniz.Html yapısını kaldırmanız ve bunu yapabilmek için 301 kullanmanız çok ama çok mantıksız olmuş.Html yada html olmaması önemli değil.Çünkü google o sitenin zaten php olduğunu anlayacak kapasitede.
Normalde böyle bir değişiklikte kalıcı bağlantılarınız değiştiği için eski konulara 404 hatası verir.her nekadar bunu yapmış olsanız bile bu zaman zarfında o konulara ulaşamazsınız ve o konularda sıralama düşersiniz.Şu an kontrol ettiğim kadarıyla html sayfalar sorunsuz olarak yönlendirme ile açılıyor ama bu sistem oturuncaya kadar sitenize çok büyük bir zarar verdiniz.Kısacası sorun yokken sorun yaratmış oldunuz.Rekabetin fazla olduğu alanlarda sıralamada gerilediğiniz taktirde eski yere gelmek bile oldukça zordur.Sitenizi güncel tuttugunuz taktirde zamanla düzeleceğini düşünüyorum.Sadece sitenin oturması gerekiyor.

Sitenizi Türkiye'ye taşımanızı önermem.Çünkü sağlam bir host firması bulmak zor.Ben Güzelhosting kullanıyorum.Almanya Resellerim var sorun yaşamıyorum erişim hızı mükemmel ve fiyatlar oldukça iyi.2 senedir bu firmadayım hiç sorun yaşamadım. Türkiyede kaliteli bir firmadada Tr lokasyon host paket fiyatları oldukça pahalıdır.Kaliteli firmalar var ama fiyatlar baya yüksek Örnegin Netinternet

Bu arada Yurtdışında çok sağlam hostlarda yer alıyor.Ping süreleride mükemmel bir araştırırsanız kesin düzgün bir firma bulabilirsiniz.Dedim gibi ben Türk bir firmanın Almanya resllerini kullanıyorum. Almanya paketlerde ping süreleri mükemmel.