Kullanilan bot yaygin bir bot ve her sitede bot dinizi ayni, yaklasik 14 aydir siteyi kullaniyorum ve benden sonra acan herkes patladi, ben cok fazla hitte gozu olan biri olmadigim icin bana gunde 20-25 k hit yetiyor. Bu yuzden bot olayindan suphe ediyorum.
Kendi sunucuma yuklememin sebebi de videolarimi alip baskalari sitesine koymasin.
Site spamdan çıktıktıktan sonra yapacağın içeriğini biraz daha özenli girmen. İlk olarak Google video kodundan sana spam gerçekleştirmez kendi sunucunda barındırma veya başka sitede barındırman önemli değil. Sosyal paylaşım sitelerinden video embed kodu ilede içeriğine video ekleyebilirsin bu spam olmaz.
Google site içi spam konusunda makaledeki kelime yoğunluğuna bakıyor aynı kelimelerin defalarca tekrarlanmadığı içerik üretmelisin. Bunun haricinde bir sitenin içeriğini komple almakta spam içeriktir. Örneğin: x haber sitesinin içeriğini komple kopyalayıp yapıştırdığı zaman spam oluyor ama farklı farklı haber sitelerinden farklı içerikleri çektiği için kelime yoğunluğu azaldığından benzer kelimeler olmayacağından spam yakalanma oranı daha düşüyor.
Ama tavsiyem bundan sonra içeriğini kendin üretmen olacaktır.