Gelen Özel Mesajlara Genel Bir Cevaptır.

arkadas.org domaini ile ilgili olarak gelen özel mesajlara genel mahiyette cevap vermek istedim.
Domain kat75.com arkadaşlık sitesine yönlenmiş durumda. www.arkadas.org url si üzerinden siteye üye olanlar aslında www.kat75.com sitesine üye oluyorlar. Bakın www.kat75.com ile www.arkadas.org aynı site.
Mesele şudur, ben hiç reklamsız, yani domainin reklamını yapmadan, sitenin reklamını yapmadan hergün en az 10-15 kişi siteye üye oluyor. Siteye üye olan gold üyelerin (www.arkadas.org url si üzerinden )www.kat75.com sitesine gold üye olduklarında kat75.com gold üyenin ödediği paranın %30 unu bana geri ödemektedir. diyelim ki bir kişi www.arkadas.org üzerinden siteye kayıt olup gold üye oldu ve siteye 100 tl ödedi, sistem bana 30 tl sini veriyor.
Ne sunucu masrafım var, ne site güvenliği masrafım var. ne de siteye emek vermek durumunda değilim.
Her ay ortalama 200-300 TL bazan ayda 900 TL gibi rakamlarda sitenin kazancı oluyor. Ben hiç reklamsız bu domainin google da aranma hacminin fazla olması dolayısıyla siteye üye topluyorum. Ben domainin nasıl değerlendirdiğimi size anlattım. arkadas.org u google da ilk sıraya çıkarın günde 2000-3000 TL paranız hesabınıza yatar. Ben memurum uğraşamıyorum. toplu paraya ihtiyacım var o yüzden satıyorum.
En ufak bir aldatmaca, kandırmaca söz konusu değildir.
Selamlar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:40:01 -->-> Daha önceki mesaj 14:52:03 --

Takas teklif etmeyiniz.