Doğrudur hocam, tek kullanımlık maskeler satıyoruz. Bunlar son derece faydalı bence uğraşmanızda yarar var diyebilirim. Eğer isterseniz sabun da kullanabilirsiniz. Çok güzel canlandırıcı sabunlarımız da var
Kilde kullandım pek işe yaramıyor hocam

Teşekkürler cevabınız için.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:31:49 -->-> Daha önceki mesaj 14:30:58 --
Ergenlik döneminde hergün bir kaç defa Dalin marka sabun ile yıkardım tüm yüzümü
Sebamed sabunda olabilir
Teşekkürler cevabınız için

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:32:40 -->-> Daha önceki mesaj 14:31:49 --
Forumdan bir kaç arkadaşa bu konuda yardımcı oldum..
Bende çok çektim bu sorunlardan aşırı yağlı yiyeceklerden uzak durun...
Şimdi ilk önce kendinize şunu alıştırın..Her gün minimum 2 Litre su tüketiceksiniz..Yoksa ne yaparsanız yapın o kuru yüz görüntüsünden zor kurtulursunuz..
Gelelim diğer evrelere..
Dove sabun alıcaksınız bir tane ve sürekli onu kullanıcaksınız başka sabunları unutun hepsinde çeşitli kimyasallar var yüzünüzü mahvediyor..
Birde 3 günde 1 önerdiğim yüz kremi alıcaksınız sürüceksiniz ve 5 dakika yüzünüzde iyice kuruduktan sonra ılık suyla yıkıcaksınız..
Bakın su sıcak olmasın yüzünüz gene kurur, su soğuk olursa zaten gözeneklerinizi krem açıyor ve hafifde mentol türü olduğundan alışık olmadığınızdan şoka girip arkamdan küfür edebilirsiniz

Bu yüzden ılık olsun...
Emin olun uygulayın bunu hem sivilce izlerinden kurtulun hemde yüzünüz tertemiz ve güzel bir görüntüye sahip olsun..Krem bu genelde avon satıyor fiyatıda gayet cuzzi..
http://www.kozmetikcim.com/Default.a...ID=18&PID=3982
Bana güven bu sistemi uygula..Sivilceleri dahi geçiriyor ve düzenli kullanımda tamamen yok ediyor...
Tavsiyenizi uygulayacağım hocam . Teşekkürler cevabınız için.
Ancak ne zaman dove sabun kullansam bi hoş oluyom

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:33:26 -->-> Daha önceki mesaj 14:32:40 --
Olur bunlar her gün düzenli gerçek sabunlar ile yıkayın,gerçek diyorum o kokulu aldatıcı sabunlar ile değil aktarlar'da satılan sabunlar ile yıkayın,geceleri'de gül suyu ile silin.
Gül suyunu birinden daha duydum. Ama %100 doğal bulmak isterim , marketlerde satılanlar olmaz kanımca
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:36:32 -->-> Daha önceki mesaj 14:33:26 --
Forumdan bir kaç arkadaşa bu konuda yardımcı oldum..
Bende çok çektim bu sorunlardan aşırı yağlı yiyeceklerden uzak durun...
Şimdi ilk önce kendinize şunu alıştırın..Her gün minimum 2 Litre su tüketiceksiniz..Yoksa ne yaparsanız yapın o kuru yüz görüntüsünden zor kurtulursunuz..
Gelelim diğer evrelere..
Dove sabun alıcaksınız bir tane ve sürekli onu kullanıcaksınız başka sabunları unutun hepsinde çeşitli kimyasallar var yüzünüzü mahvediyor..
Birde 3 günde 1 önerdiğim yüz kremi alıcaksınız sürüceksiniz ve 5 dakika yüzünüzde iyice kuruduktan sonra ılık suyla yıkıcaksınız..
Bakın su sıcak olmasın yüzünüz gene kurur, su soğuk olursa zaten gözeneklerinizi krem açıyor ve hafifde mentol türü olduğundan alışık olmadığınızdan şoka girip arkamdan küfür edebilirsiniz

Bu yüzden ılık olsun...
Emin olun uygulayın bunu hem sivilce izlerinden kurtulun hemde yüzünüz tertemiz ve güzel bir görüntüye sahip olsun..Krem bu genelde avon satıyor fiyatıda gayet cuzzi..
http://www.kozmetikcim.com/Default.a...ID=18&PID=3982
Bana güven bu sistemi uygula..Sivilceleri dahi geçiriyor ve düzenli kullanımda tamamen yok ediyor...
Birde şöyle bişey var hocam. 2 ay roaccatune adlı ilacı kullandım. 1 ay önce bıraktım. Bi zararı olur mu ki bu kremin yapcağı peeling işleminin ?