TayfunYel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, R10 kullanıcıları

Yaklaşık 5 ay olarak aktif olarak yardımda bulunduğum Google sorularını sorun etmeyin konumdan sonra gerekli konular arasında gördüğüm seo hatalarını sorun etmeyin konumla bu başlık altında seo hataları ve yanlışlarınızı düzeltmenize yardımcı olacağım.

Bilindiği üzere seo ile ilgili bir çok yanlış ve hatalar ile bilinçsiz şekilde seo çalışması yapmayanımız yoktur hem emekler boşa gidiyor hem maddi açıdan hemde psikolojik açıdan bir çok kayıp söz konusudur.

R10'da online olduğum müddetçe sorularınızı cevaplayacağım, site adresini belirtmeyen arkadaşlar Pm olarak sadece site adreslerini belirtip akabinde bu alandan sorularını sorabilir. Paylaşmak için R10 diyerek herkezden hatalı ve yanlış gördüğü veya zararından etkilendiği seo sorunlarını cevaplamak üzere bekliyorum.

Not : Arkadaşlar Pm ile sadece site adresini belirtiniz konu içerisinde hata ve sorunlarınızı belirtmeniz gerekmektedir. Lütfen sorunuzu Pm'de değilde konu içerisinde yazınız.

İletişim - Mail : tayfun@tayfunyel.com Skype: tayfunyel
İmzamdaki site için önerileriniz nelerdir? Bir yıldan fazla bir süre önce çok az tanıtım yazısı aldım ve sonraları sıralamadan düştüm. Şu ana kadar yaptırdığım tek çalışma buydu. Sonraları bir kısmını engelledim backlinklerin. Webmaster Tools'tan sorunları takip ediyorum. Bir sorun gözükmüyor. Fakat hala tanıtım yazısından önceki durumumu yakalayamadım.

İçeriklerin hepsi özgün. Tek yaptığım şey, haftada 1-2 tane lüzum gördüğüm mesleki konularda yazıyorum. Asıl hedefim mesleki konularda yükselmek. Fakat öyle pek ilgili link alabileceğim siteler pek yok ya da büyük siteler.