ücretli yardım almana gerek yok.
senin yaptığın hatayı başkasında da görmüştüm. öncelikle siten çok yavaş. başka bir sunucuya geçmeni yada yükseltmeni tavsiye ederim. makale ismi Tavuk Sote ama senin girdiğin etiketlerde et sote var tavuk yemekleri var pratik yemek var yani var oğlu var. yemek tarifleri sitesi bile eklemişsin etikete. içerik ile uyumlu olmayan etikete etiket demem ben

etiket senin gizli başlığın gibi düşün. et sote aratan biri google de senin etiketini görür karşısına tavuk çıkar. buna da google zaten izin vermez. pasta tarifi bile girmişsin etkikete

senin gireceğin etiketler belli. tavuk sote için. tavuk sote nasıl yapılır, tavuk sote tarifi, tavuk sote hazırlanışı gibi. 3 etiket her zaman candır.
en az 200 kelime makale girmeye çalış. yemek tarifi çok kısa ise o yemekle ilgili bilgiler ver. mesela hangi yöreninse o yöreden bu yemekle alakalı bilgiler ver. okuyucuyu sıkmamak için önce tarifi yaz sonrasında yemeğin hikayesi başlığı atar yazarsın okuyucuda meraklıdır sitende kalır.
ayrıca sitenin rekabeti oldukça yüksek. elini salladığın adam yemek tarifi sitesi açıyor. profesyonel site yapanda var ücretsiz blog açanda. günde en az 3 tarif gir. ve bir yada iki haftada sadece bir tane senin sektöründen olan bir siteden tanıtım yazısı al. böyle ilerlersin başka türlü olmaz çok zor.