yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın ama bahsettiğiniz gibi personelleriniz dediğiniz programları biliyor ve ekstra olarak yazılım işlerinizi yapıyorsa lütfen benimle irtibata geçsinler. Onlara Ankara da 4000 TL maaş ve esnek çalışma saatleri sunuyorum.
Cevap yazmayacaktım ama biraz bilgi edinebilmeniz açısından yazıyorum.

Öncelikle yukarıda yazdığım bazı programları bildiğinizden emin değilim Unity 3D bilen zaten 3DSmax bilmesi gerekli aksi halde oyun tasarlayamaz. Cocos2dx'de unity 3d kullanabiliyorsa haydi haydi bileceği bir 2d oyun motoru. Java veya C# bilemezsede oyunun kodlamasını yapamaz. digitaltutors.com gibi sitelerden online eğitim alarak bile öğrenilebilecek bir iş unity oyun programlama. Ankara konusuna gelirsek Unity 3D bilen ankarada bulma ihtimalin imkansıza yakın. Benim çalışanlarım işlerinden gayet memnun. Çalışma şartlarıda gayet normal. İşlerinden o kadar memnunlarki c.tesi pazar evlerinde bile oyun kodlamaya devam ediyorlar.

Dipnot olarak da 3DSmax 'de örnek bir araba oyunu yapıyorsak oturup saatlerce arabanın modelini yapmaya uğraşmıyoruz turbosquid.com benzeri sitelerden ihtiyacımız olan modelleri satın alıyoruz. Yoksa 1 araba modellemesi 1 hafta sürer böyle bir lüksümüz yok.