SakaryaCity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2012 yılında meydana gelen güncellemelerde (Panda Penguen) ciddi oranda hit kaybı yaşadım. 30k'lık hit değerleri 3-4k gibi değerlere düştü. Sonrasında zararlı olduğunu düşündüğüm bağlantıları reddettim. Birçok gereksiz içerği sildim ve şuan site 10-12k arasında değişiyor. Aynı durumlarla tekrardan mücadele etmemek adına tanıtım yazısı ve backlink almaktan korkuyorum. Ayrıca birçok site içeriklerimi çekmiş. Deyim yerindeyse bloğumu komple çeken siteler dahi var. Bu içerikleri zaman zaman içeriği komple değiştirip güncelliyorum. Şimdi sorularıma gelecek olursak;

* Tanıtım yazısı almalı mıyım?
* Back link almalı mıyım?
* Çalınan makaleleri tekrardan güncellemeye devam etmeli miyim?
* Zamanında kısa olarak yazılmış olan makaleleri detaylandırıp güncellemelimiyim?

Bu konuda bilgi verirseniz gerçekten memnun olurum. İlgili siteyi pm olarak gönderdim.
1. Tanıtım yazısı alabilirsin ama alanındaki sitelerden abartmadan farklı anahtar kelimelerden al. Örneğin 10 tane tanıtım yazısı aldın diyelim bir ayda almadan önce 5 sayfadaydın aldın 3 sayfaya geldin diyelim alıma devam edebilirsin ama önce sitenin gidişatını görmek sonra tanıtım yazısı almak faydalıdır.

2. Backlink almalısın ama faydalı aşırıya kaçmadan backlink çeşitliliğini kullanarak almalısın.

3. Çalınan makaleleri güncellemene gerek yok senden alanlar spam değeri taşır çünkü senden önce eklemesi imkansızdır. Hatta bunun için sitene Dmca kayıdıda yaptırabilirsin.

4.Zamanında kısa makalelerin varsa bunları güncelleyebilirsin tabiki özgünlüğünü arttırıp daha iyi bilgiler vermek her zaman daha iyidir.

Başarılar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21:08 -->-> Daha önceki mesaj 23:12:46 --

oyunoyna3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun bey, oyun sitem ile ilgili pm gönderdim, vaktiniz olursa incelerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba konuda sorunlarınızı anladım ve incelediğim kadarıyla önceden oyun hileleri ile hizmet veren sitenizi normal flash oyuna çevirdiniz ve ciddi bir bütçe harcamışınız görünen ama yazık olmuş sebebi ise herkeze para verip bir çalıma yaptırıyorsunuz herkez link kasıyor ama bir tanesi çıkıp bu linkler çok fazladır bu site için olumsuz etkiler diyememiş bence o aldıkları parayıda hak etmemişlerdir.

Size önerim ilk başta link analizidir 180 civarı görünen link var bunları temizlenmesi lazım sadece gerekli ve kaliteli olan linklerin kalması lazım. Daha sonra önceden verilen tarama hatalarının silinmesi lazım. Backlink çeşitliliği ile çalışmalar yapılması lazım bu sitenin kendini toplaması bu çalışmalardan sonra en az 1 ayı alır.

Oyun hilesi benzer aramada olmasının zararı olabilir bunu neyle bağdaştırabiliriz Google ***** ve hileyi bir birine çok yakın görüyor bu yüzden olumsuz bir etkisi olabilir.

Dikkatli ve bilinçli çalışmalar yaptırmanızı dileyerek başarılar.