pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 Senedir webmaster sektöründeyim. Şu zamana kadar sayısız hitli - adsense kazançlı web sitelerim oldu, çoğunun da satışını yaptım; 30k günlük tekil ziyaretçili forum ve blog sitelerim bulundu. Filtreye giren sitelerim oldu, kısacası seo konusunda hizmet verme gereği hiç duymadım. Yeniliklere hep açık oldum; denedim ve tecrübe kazandım

Sitelerinize kendi sitemmiş gibi davranıp ilgileniyorum. Müşteri memnuniyetine çok önem vermekteyim!

Site içi SEO Yapılandırması:
- Yoast SEO eklentisi kullanılarak en doğru ayarlar yapılır.
- Site hızınız için cache modu kurulur. Bu eklenti ile beraber css vs. boyutları sıkıştırılarak küçültülür; gzip modu aktif hale getirilir, konular html ile önbelleklenir yani statik hale getirilir.
- Gereksiz hiçbir eklenti kurulmaz. Yoast seo ile Sitemap ve kategori ekini kaldırmak için ekstra bir eklentiye gereksinim duyulmaz.
- Gereksiz index seo için önemli bir sorun oluşturur. Bu nedenle sayfa,arşiv gibi bölümlere noindex tagı verilir, en verimli robots.txt dosyası ayarlanır.
- Görseller için optimizasyon sağlanılır.
- Site dışı çıkışlarını otomatik nofollow yapan eklenti kurulur ve ayarlaması yapılır.
- Title ve meta açıklamanız anahtar kelimenize göre spam yapılmadan tekrar düzenlenilir.
- Ve gerek duyuluyorsa daha fazla işlemler (favicon.ico eklemesi vs.) yapılarak 2 gün içerisinde tarafınıza raporlanılır.
- Index sorunu yaşıyorsanız;

Çalışmadan sonra seo tavsiyelerin de bulunacağım ve desteği kesmeyeceğim , backlink alımı konusunda tavsiyelerde bulunacağım.

Bu hizmetin bedeli ilk 20 kişiye sadece 25 TL'dir. (Ödeme Yolları T.C Ziraat Bankası)

İlk 10 kişiye Yaklaşık 50 türkçe dizin ve whois hediyedir. (Referans aramıyorum)
skype kullanıyorsanız ekeleyebilirmisiniz.

ismail_109