AVKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siteyi size pm olarak gonderdim. Sitem henuz 3 ayini doldurmamis bir site fakat icerik olarak 110taneden fazla %100 ozgun kopyasi olmayan icerikler mevcut ama hitlerim gunluk organic 15 ile 40 arasi degisiyor. Acaba nerede yanlis yapiyorum ve yanlisim varmi. Incwlerseniz cok sevinirim.

Bu alanda çok site var kadın ve moda olarak haber siteleride var malum özgün içerik bile olsa hit değeri yüksek siteler biraz daha ön planda size bütün içeriğinizi sosyal medya hesapları açıp imlemenizi, birer video oluşturup ordan link almanızı ve normal imleme sitelerinde direk başlık şekilinde imleme yapabilirsiniz.

Bunun haricinde sitenize anahtar kelimelerinize kadın ve moda benzeri sitelerden tanıtım yazısı alabilirsiniz. Paravan bloglar açıp kendinize link sağlayabilirsiniz haricinde dizin ve toplist sitelere karşılıklı eklebilirsiniz. Şimdiden başarılar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:33:41 -->-> Daha önceki mesaj 21:25:52 --

naboo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam. Öncelikle çok teşekkür ederim böyle bir çalışma sunduğunuz için. site adresini pm olarak gönderdim. Web sitem hakkında müsait olduğunuzda incelemelerinizi ve yorumlarınızı almak isterim.
Rica ederim yorumunuz için siteye girdim alışveriş yapasım geldi site güzel ama site isimi tesettür girim için uygun bir isim gibi gelmedi. Tasarım ve görsel uyum olarakta başarılı.

Şu anda hiç bir seo çalıması bulunmuyor. Çalışma yaparken dikkatli olmanızı öneririm birden kasmayın ve moda bloglarından tanıtım yazıları almanızı tavsiye ederim. Başarılar...