TayfunYel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avkan arkadaşımında belirttiği gibi Örnek diyelim elma sepeti başlıklı bir konu açtık buna konu urlsi girdikten sonra #elma #elmasepeti #sepeti gibi hastag girdiğimiz zaman milyonlarca kişinin o anahtar kelimeyi yazan herkezin görmesini sağlarız ve bayağı etkisi olur. Bunu bir kullanıcıya yönelik yapıncada Elmasepeti nin bir kullanıcı olduğunu farz edelim @Elmasepeti olarak o kişinin imlediğiniz içeriği görmesini sağlıyor.

Mesela diyelim sosyal medyada yada televizyonlarda sahneler oluyor orda # koduyla konu belirtiyorlar insanlarda girip aynı şekilde yorum yapıyor ve herkezin ulaşmasını sağlıyor.
Tayfun hocam tecrubenden bir konuda daha istifade etmek istiyorum musadenle. Burada bir arkadas ile zamaninda bir sohbetim gecmisti ozellikle sosyal medya bazli hit konusunda yaptigi paylasimlari ornegin sitesinin google plus, facebook, twetter, flickr, pinterest aglarinda sayfalari var. Sitede yeni bir konu yayinladigi zaman bu aglarin hepsinde paylasimini herbirine farkli icerik yazarak paylasmis. Ornegin domatesin faydalari nelerdir icerikli bir yazi giriyor ve google plus icin "yemeklerimizden asla vazgecemedigimiz domatesin faydalari nelerdir" facebook icin " cilt bakiminda domatesin bilinmeyen muhtesem faydalari" , twitterda "hergun tuketimini fazlasiyla yaptigimiz domatesin mucizevi faydalari" gibi. (Domates ve paylasim sekillerini kendim ornekledim simdi.) bu sekildemi yapmak daha etkili oluyor yoksa hepsine standart tek baslikla paylasim yapilmasida durumu degistirmiyormu. O arkadas bana bu sekilde yaptigini ama gelen sosyal medya kaynakli hitin bundan sebep olup olmadigini oda bilmiyordu. Etki bakimindan kiyaslamayi Detaylandirarak anlatip Yardimci olmanizi rica ediyorum.