1scripter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sektörle alakalı önemli kelimelerde 3 aydır adım adım yükseliyoruz.

şuan 2.sayfada olan bir kelimeyi ilk 3'e sokmak için forumdan bir çok arkadaştan fiyat teklifi aldık. çoğunluğu, hatalı seo çalışmaları yapılmış, ileride siteniz zarar görür şeklinde açıklamalarda bulundular ancak detay vermediler.

pm attığım site için hatalı uygulanmış bir seo mevcut mu sizce?
Evet hatalı ve gereksiz çalışmalar mevcut ama en çok ziyaretçi defterlerinden alınan bağlantılar gereksiz. Dmoz kaydı olması iyi sitenin ordan gelen link etkili haricinde başka bişey yok zaten bide blog yorum link alınmış bir kaç tane ama link çıkışları çoğu sorunludur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:00:31 -->-> Daha önceki mesaj 20:21:17 --

cagatayturkmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi pm olarak gönderiyorum. Wordpress kurumsal sitem için daha hiç bir çalışma yapmadım. Kelime olarak aslında kolay kelime neler yapmalıyım, hangi yolları izlemeliyim,baştan yanlış kararlar vermek istemiyorum çünkü adwors yeterli olucakmıdır? gibi sorularım mevcut daha detayı pmde hocam şimdiden teşekkürler

Siteyi inceledim sade ve güzel olmuş tema öncelikle bunu belirteyim. Kurumsal kimlik olarakta güzel dizayn edilmiş. Adwods reklamı vereceksen bütçenin fazla olması lazım seo çalışmasına daha az bütçe ayırırsın.Bide kelime sayın arttıkça daha çok tıklanma olur tıklanma başı kelimeye göre fiyatlandırmalar değişkendir.

Seo çalışmasıda yaptırsan çalışmaları yapanın profesyonel biri olması lazım çünkü seo çalışmaları bilinçsizce yapılınca zarar veriyor ama sizin yapabileceğiniz seo çalışmalarıda var bu zararsız çalışmalardan başlayın. Sosyal medya hesapları açıp ürünlerinizi imleyin ürünlerinize videolar oluşturarak paylaşın ama belirli bütçeye sahipseniz direk seo çalışmasını tavsiye ederim.