Hiç bir zaman memnuniyetsizliğimden rahatsız olmuyorum, Metro seyahatlerimde. Çünkü Metro ile ne zaman ulaşım için bilet alsam, her zaman biliyorum bir memnuniyetsizliğim olacağını... Ve bu şekilde göze alarak seyahate çıktığım her seyahatimden memnun kalıyorum. Beklentiler ne kadar düşük olursa, Metro ile o kadar güzel seyahat ediyorsunuz.
Diğer firmalara göre ucuz bilet alıp diğer firmaların kalitesinde bir beklentiniz olmasın hiç bir zaman. Çünkü metro bunu hiç bir zaman başaramayacak kalitede bir firma. Çünkü artık Metro, özel otobüsü ve şoförü olan kişilerle de çalışıyor. Konu sahibi arkadaşının bindiği otobüste büyük ihtimal öyle bir şey oldu. Bayramda yoğunluk nedeniyle ek seferler çok fazla çıktı. İnternetten takip ettim. Bu ek seferlerden birisine denk gelmişsiniz. Büyük ihtimal bu seferin şoför ve muavini otobüs sahibiydi. Bu nedenle rahattılar...
Dediğim gibi Metro firmasını tercih ediyorsanız, ucuz olduğundandır. Eğer 10 - 20 TL daha fazla verirseniz; Varan, Pamukkale, Nilüfer gibi daha kaliteli görülen ve gerçekten de kaliteli olan firmaları tercih edebilirsiniz.
Bu arada;
Karada Metro = Havada Pegasus.

)