Film sitesinden, dizi sitesinden neyin projesi olabilir hocam. Elin şeyi ile gerdek olmaz. Sen ne popülerse onun peşinden komuşsun. Film sitesi gibi telifli işlerden proje olmaz. 3 ay para kazanırsın 4. ay dava ya da ban.
Bunca süre içinde ortalama rekabet olan bir sektöre bir kaç site yapıp, sektörün büyük başlı firmaları ile oturup konuşup daha az paraya daha çok para kazanabilirdiniz.
Vkontakte yi yapan ile o siteye film yükleyip dizi film sitesi yapan arasındaki fark burger king ile köşe başında tavuk pilav satan seyyar ahmet abi arasındaki fark gibidir. Siz proje ile uğraşmamışsınız hiç maalesef. Hack, film sitesi falan... Bunlar saçma sapan şeyler. Yaşınızı da bilmiyorum, gençliğimde dediğiniz göre yaşlanmışsınız )))
Kötü bir durum açıkcası ama bu sanal dünya ucsuz bucaksız birşey bence yılmadan bıkmadan usanmadan denemeniz gerek. Size ek bir fikir vereyi Adsense var ise gidin 4 5 adet yabancı siteler açın moda sağlık finans vs bunlar çok iyi ve emin olun yabancı sektörü görünce taktir edeceksiniz.
Bazen paradigmaları (değersayımları) yıkmak lazım. İnternet olmuyorsa başka sektöre bakabilir yada güzel bir firmada ciddi bir rakamla işe başlayarak stressiz bir hayat da sürebilirsin. Webmasterların geneli kolay yoldan para kazanma derdinde
Çok güzel yazmışsın hocam alınmada bu dediklerinizi ben 20'li yaşlarımda uyguluyordum. Hayat yoruyor belli saatten sonra zevk vermiyor yaptığınız işler belki de bir yerde doğru diyorsun istediğim projeleri hayata geçiremedim.
Ayrıca adsense ile yıllarca çalıştım sayısız ban mevcut