hitlad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
N11.com sitesinde mağazası olan biri olarak şunu belirtebilirimki, şartları çok zorlayıcı işleyişleri var. Ödemeler ürün teslimi ve müsteri onayını takiben (kargo + onaylama 4 gün) 7 iş gününde hesaplara geçiliyor. Yani satışını yaptığınız ürünler kargo + onay + n11 bekleme süresi derken 15 gün içinde hesaplarınıza geçiyor.

Buna istinaden %15 ve %20 gibi bir satış komisyonu alıyorlar. Hem ödeme süreleri çok geç hemde komisyonları çok yüksek. Birde üstüne işlerini doğru dürüst bilmeyen müşteri destek bölümü eklenince ilk başta güzel gibi görenen n11.com size cehennem hayatı yaşatmaya başlıyor.

10 Yıldır e-ticaret sektöründe deneyim sahibi biri olarak şunu söyleyebilirimki, n11.com her ne kadar doğuş holding gibi güçlü bir şirketin bünyesinde olsada ömrü pek soluklu olmayacaktır.
of ! %20 mi gerçekten ? hem de 15 gün de ödeme. o zaman iptal edelim başvuruyu biz. Onlara mı çalışacağız

Gerçekten çok zormuş çalışma koşulları.