Yıllardır internet sektöründeyim onlarca site açtım sattım kapattıklarımda oldu ancak buraya kadarmış diyeceğim günler artık çok yaklaştı hissediyorum. Hack sitelerinde gençliğimde iyi mevkilerde de bulundum ama tamamen boş iş onlar çok sıkıldım.
Bu internet sektöründen hep bir tane adam akıllı site yapayım da ondan da para kazanırım umuduyla hep yeni projelere başladım ama hep hüsran sonucunda hep sattım siteleri.
Para kazanmadım mı kazandım adsense olsun youtube olsun kazandım ama sonuç 0. Elimde bir tane film sitem var isteyenlere pm atabilirim, siteyi elimden geldiği kadar kaliteli tuttum filmleri kendim yükledim en ince ayrıntısına kadar inceledim biraz mükemmeliyetçi bir insanım herşeyin iyisi olmasını isterim bu son projemde böyle 3 ay oldu herşey tamam ama hit yok işte burdan sonra
bıkkınlık geldi.
Ne yapsam yok aradığım gibi tanıtım veya backlink bulamıyorum olanlarla çöplüğe çevirmek istemiyorum ne yapacağım şaşırmış durumdayım. Artık kendim de upload etmeyeceğim bunun için konu da açtım bot yazdırıp bende sağdan soldan alacağım milletin enayisi biz miyiz arkadaş ya !
Diyeceğim o ki bu sektörde yıllardır varım ancak halen adam akıllı başarım yok. Benim gibi durumda olanlar vardır onları da konuma yazmalarını beklerim biraz da olsa bunları yazdığım için rahatladım. Tecrübelerimden faydalanmak isteyen arkadaşlar varsa çekinmeden konunun altına yazabilirler. Her türlü yardımcı olurum genç öğrenmek isteyen kardeşlerime.
Film sitesinden, dizi sitesinden neyin projesi olabilir hocam. Elin şeyi ile gerdek olmaz. Sen ne popülerse onun peşinden komuşsun. Film sitesi gibi telifli işlerden proje olmaz. 3 ay para kazanırsın 4. ay dava ya da ban.
Bunca süre içinde ortalama rekabet olan bir sektöre bir kaç site yapıp, sektörün büyük başlı firmaları ile oturup konuşup daha az paraya daha çok para kazanabilirdiniz.
Vkontakte yi yapan ile o siteye film yükleyip dizi film sitesi yapan arasındaki fark burger king ile köşe başında tavuk pilav satan seyyar ahmet abi arasındaki fark gibidir. Siz proje ile uğraşmamışsınız hiç maalesef. Hack, film sitesi falan... Bunlar saçma sapan şeyler. Yaşınızı da bilmiyorum, gençliğimde dediğiniz göre yaşlanmışsınız )))