selam arkadaşlar aynı sorun 1 haftadır bende de var. Yeni hesap açar açmaz bir kaç saat içinde gidiyor.

Neler yaptım yine olmadı.

1 - Yeni domain ve yeni host aldım. İletişim ve tüm bilgileri daha önceki hesaplardan alakasız yaptım.
2- Türkiyeden uzak masa üstü windows vds aldım. ip ve mac adresleri farklı olsun diye

Tüm işlemleri vds üzerinden yaptım. Hiç kullanılmamış bir telefon ile Telefon doğrulama bile yaptım. yazdığım adresi google maps den de kontrol ettim.

Ödemeyi yine kendi adıma olmayan ve hiç kullanılmamış bir kart ile yaptım.

Sonuç 2 saat sonra

"Hesabınız askıya alındı - Bu hesabınızın veya başka AdWords hesaplarınızın ödeme etkinliğinde şüpheli hareketler tespit ettik. Yetkisiz etkinliklerin önlenmesine yardımcı olmak için AdWords hesaplarınızı askıya aldık. "

Yanındaki Daha fazla bilgi edinin linkine girince

"Hesabınız, fatura bilgileriniz doğrulanamadığı için askıya alınmıştır. Şartlar ve Koşulları okuyun."

Sonra Müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerinde müşteri numaramı girdiğimde otomatik mesaj dinleyip kapattım. Bende ne yaptım reklam vermek istiyorum diyerek diğer müşteri temsilcisine bağlandım. Oda bana mail atmaktan başka hiç bir şey yapamayacağımı söyledi.

Mail attım, olumsuz dönüş yaptılar hala itiraz edecekseniz bir link daha gönderdiler. onuda detaylıca doldurdum. bugün cevap döndüler.

///

Merhaba ,

Bu işlem sırasında gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız hesabınızı yeniden inceledi ve hesabınızın AdWords politikalarımızı ihlal ettiğini tespit etti. Bu karar kesinlik kazandığı için, devre dışı bırakılan hesap önceki durumuna getirilmeyecektir. Aynı askıya alma işlemine tabi olacaklarından, lütfen başka AdWords hesapları oluşturmayın.

Destek ekibimiz askıya almayla ilgili daha fazla ayrıntıyı sizinle paylaşamaz.

Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
/////

Yukarıda anlattığım gibi, yepyeni pc, ip, mac, yeni size, her şey farklı. Nasıl açılmıyor anlamış değilim.

Artık yeni hesap açılmıyor sonucu geliyor aklıma buda çok saçma olur.

Bir yerde bişeyler atlıyor olabilir miyim ?